Bölgenin ekonomik anlamda kalkınmasına önemli bir katkı sunan Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB), sosyal sorumluluk projeleri ile de öne çıkıyor.

AOSB Bölge Müdürlüğü’nce ‘Tane Tane Kapakları Toplayalım Engelleri Aşalım’ sloganıyla hayata geçirilen proje ile birlikte toplanacak mavi kapaklarla engelliler için tekerlekli sandalye alınacak ve söz konusu sandalyeler de ihtiyaç sahibi engellilere dağıtılacağı dile getirildi.

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan AOSB Genel Sekreteri Mustafa Keskin, “Bölge Müdürlüğü olarak, kurumsal sosyal sorumluluk projemiz kapsamında; ‘Tane Tane Kapakları Toplayalım Engelleri Aşalım’ sloganı ile bir kampanya başlatıyoruz. Bu kampanya çerçevesinde toplanacak kapaklar, muhtaç engelli vatandaşlarımıza engelli sandalyesi alımı için Adana Sakatlar Derneği’ne bedelsiz olarak, tutanak ile teslim edilecek” dedi.

AOSB’de üretimde bulunan işletmelere de çağrıda bulunan Mustafa Keskin, miktarı her ne olursa olsun toplanacak olan kapakların kendilerine teslim edilmesini istedi. Keskin, bu kampanya ile birlikte engelli vatandaşların karşılaştıkları engellerin aşılmasında bir nebzede olsa katkıda bulunarak, onların yaşamlarını da kolaylaştırmış olacaklarını da sözlerine ekledi.