Adana Vergi Dairesi tarafından açıklanan 2013 yılı vergilendirme dönemi yıllık gelir vergisi sıralamasında Halil Avcı Şirketler Grubu ikinci sırada yer aldı. 100 şirketin bulunduğu listede ikinci sırada yer almanın kendileri için büyük bir onur ve sevinç kaynağı olduğunu belirten Halil Avcı, yatırımlarının artarak devam edeceğini,  dürüstlükten ve kaliteden ise asla taviz vermeyeceklerini belirtti.
Başarılarıyla Daima Gündemde
Faaliyet alanı olarak ikamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler ve benzeri inşaatlar) kolunda 1.944.316.79 gibi bir rakama tekabül eden tahakkuk oranıyla adeta bir rekor kıran Halil Avcı Şirketler Grubu, Adana’daki başarılarıyla sık sık gündeme gelmenin haklılığını da bir kez daha kanıtlamış oldu.
1979’dan bu yana hep var
 
12.09.1979 tarihinde Adana’da inşaat müteahhitliği sektöründe faaliyete başlayan Halil Avcı ve 1990 yılında özel konut inşaatına başlayan Halil Avcı’nın bitmiş ve halen devam eden birçok özel konut inşaatları bulunuyor.
Turizm ve Sanayi Alanında da Öncü
Halil Avcı bu başarılarının yanı sıra 1999 yılında İn-Tur İnşaat Elektrik Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’ni kurdu. İn-Tur şirketi ile Halil Avcı, Karkamış Hidroelektrik santrali ile hidroelektrik santrallerde elektrik üretimi faaliyetlerinde bulunmaktadır. Eski Salih Bosnalı Konağını restore edip Adana’ya ve turizme kazandıran Halil Avcı, Hotel Bosnalı ile turizm faaliyetlerine devam etmektedir.
Dream Town’la  büyük yankı uyandırdı
En son Dream Land Projesi ile inşaat sektöründe ve kamuoyunda büyük yankı uyandıran başarının mimarı Halil Avcı, ardından hayata geçirdiği Dream Town projesiyle takdir topladı.  Dream Town Projesinde,  100,000  metrekare  inşaat alanı, süper lüks daireler, herkese, her bütçeye göre, 5 Siteye 5 yüzme havuzu, alışveriş bulvarı, geniş yaşam alanları, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daireler, 5 sitede 5 havuz manzaralı 5 fitness salonu, 3 boyutlu sinema salonu, süper eğlenceli lünapark, modern mutfaklar ve deniz bahçeli daireler bulunuyor.  Halil Avcı , var olma nedenini ise şöyle açıklıyor:  “İnsana, yaşamsal ve kültürel değerlere önem veren, itibarı güçlü bir inşaat şirketi olarak; yenilikçi bakış açısıyla, aklın ve bilimin ışığında kaliteli, hızlı, ekonomik işler yapmak ve “Gelecek Kuşaklara Kalıcı Eserler Bırakmak”