Adana’da seçkin mutfak ve banyo ürünlerini sunan Ayşegül Yüceli mağazası, yeni yerinde hizmete girdi. Eczacıbaşı İntema çatısı altında bulunan Mutfak ve Villeroy&Boch markalarının yanı sıra kendi alanında uzmanlaşmış bir çok yerli ve ithal markaları da bünyesine dahil eden Ayşegül Yüceli Mutfak ve Banyo Mağazası ürünlerini Cemalpaşa mahallesi Toros caddesi Özdemir Özler apartmanı zemininde 900 m2 alanda teşhir ediyor.

Elit davetli topluluğunun katıldığı mağazanın açılış kurdelesini Adana Vali Yardımcısı Burhan Terzioğlu ile İntema Genel Müdürü Esen Ersoy‘Mağazamız hayırlı olsun’ dilekleriyle birlikte kesti.  

Vali Yardımcısı Terzioğlu, açılışta yaptığı konuşmada,  Ayşegül Yüceli Mutfak ve Banyo’nun, bölgede en çok tercih edilen mutfak markalarından biri olduğunu söyledi.  Terzioğlu, “Sürekli gelişen ve pazar payını hem Türkiye’de hem de  şehrimizde arttıran Ayşegül Yüceli’nin  ticaret hayatına olumlu katkı sağlayacağına ve artılar kazandıracağına inanıyorum” dedi.

 

ÜRÜNLER GÖZ KAMAŞTIRDI

 

2009 yılından bu yana faaliyet gösterdiklerini belirten mağaza sahibi Ayşegül Yüceli’de mutfak ve banyo grubunun yanı sıra masa, sandalye, duşa kabin ve duvar kağıdı gibi dünyaca ünlü markaların Adana’da yetkili satışını yaptıklarını söyledi. Mutfak ve banyoda akla gelen en seçkin ürünleri mağazada teşhir ettiklerini belirten Yüceli, “Profesyonel hizmet almak isteyen nihai müşterilerimiz için  nitelikli projeler üretiyoruz. Odaklı mutfak ve mekan tasarımı için büyük bir ekip oluşturduk. Uzman ekibimizin konsantrasyonunun başında, ürünlerin temasını oluşturan tasarım ruhunu yükseltmek ve uygulanan işlere aktarmak gelmektedir. Sizleri yaşamınıza estetik ve keyif katacak seçkin ürünleri bir arada bulabileceğiniz mağazamıza davet ediyoruz”  diye konuştu.

Açılışa mimarlar, müteahhitler ve çok sayıda Adanalı iş adamı katıldı.  Görkemli geçen açılış sonrası davetliler ve personel, açılışı mağazanın alt katında oluşturulan müzikli mekanda doyasıya eğlenerek kutladı.