Büyükşehir Belediyesi’nde gerçekleşen Genel Kurul’da, ÇUFAŞ Başkan Vekilliği görevine Hasan Gülşen ve Mehmet Ataç, Muhasip Üyeliği görevine ise Ahmet Coşar getirildi.

Genel Kurulun ardından açıklama yapan ÇUFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Baş, fuarcılık olgusunun Adana’da geç başlamasına karşın hızlı gelişme gösterdiğini ifade ederek şunları söyledi:
“2003 yılında Adana Ticaret Odası’nın önderliğinde, Adana Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle 79 yıl aradan sonra başlanan fuar hareketi, Çukurova Fuarcılık A.Ş.’nin hayata geçmesiyle birlikte profesyonel bir kimliğe dönüşmüştür. 2003’de, yılda bir kez gerçekleşen fuar günümüzde; yılda yaklaşık 10 değişik sektörü bir arada toplamayı başaran kimliğe bürünmüştür. Adana, üretilen ürünlerinin dış dünyaya açılması ve pazarlanmasını sağlayan uluslararası standartlarda bir fuar alanına kavuşturulmuştur. Önümüzdeki dönemde artan talebe paralel olarak ihtiyaç duyulması halinde fuar alanındaki ikinci holün yapımı için de çalışmalara başlayabiliriz.”