Kurumsal Kapasite ve Alt Yapı Kategorisinde Türkiye’nin en başarılı projesi seçilen “Modern ve Teknolojik Entegre Ticaret Borsası Kompleksi Projesi”’nin birincilik ödülünü ATB Meclis Başkanı Osman Bağış, Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Bilgiç, Genel Sekreter T. Gökhan Öztürk ve Ar-Ge Proje ve Kalite Birimi Sorumlusu Kenan Boyacı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun elinden aldı.

ADANAMIZA HAYIRLI OLSUN

365 Oda/Borsa içerisinden “Kurumsal Kapasite ve Alt Yapı Kategorisinde” birinci oldukları için mutlu olduklarını söyleyen Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, “Bu onur Adanamızın, bu onur ATB yöneticileri, üyeleri ve çalışanlarınındır. TOBB tarafından Ankara TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde yapılan 75. Genel Kurulda gerçekleştirilen ödül töreninde yapılan yarışma sonucu Türkiye’deki 365 Oda/Borsa içerisinden “Kurumsal Kapasite ve Alt Yapı Kategorisinde” birinci olmamız bizleri çok mutlu etmiştir. Kadromuz ile çağı yakalayan projeler üretmeye devam edeceğimiz gibi bu ödül, bizlerin çalışma azmini daha da körüklemiştir.” dedi.

BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ GETİREN PROJEMİZ EKONOMİMİZE KATMA DEĞER SUNMAKTADIR

ATB’ye birincilik getiren “Modern ve Teknolojik Entegre Ticaret Borsası Kompleksi Projesi” hakkında bilgi veren Başkan Bilgiç, “72.000 m2 alanda, Elektronik Alım Satım Salonu, 50 bin ton kapasiteli Lisanslı Depoculuk, Yetkili Sınıflandırıcı Laboratuarları, Elektronik Alım Satım (ELÜS) Platformu ile  Gerçek Ticaret Borsacılık yapılmaktadır. Ürünler modern, sağlıklı depolanırken, ürün kaybı azaltılmaktadır. Ürünler kalite sınıfına  göre depolanmakta ve gerçek değeri üzerinden alım satımı yapılabilmektedir. Üreticilerin gelirlerinin artmasına, ürünlerin serbest piyasa ve referans fiyatların oluşmasına, alım ve satımlarda teknolojik olarak çağın yakalanmasına katkı sunarak üreticilerimize, borsa üyelerimize, bölge - ülke tarımının ve ekonomisin gelişmesine katkı sunmaktadır.” diye konuştu.