Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği 2021 Yılı Başkanlar Meclisi, Birlik Eğitim ve Hizmet Binası Şehit Astsubay Ömer Halisdemir toplantı salonunda gerçekleştirildi. Birlik Başkanı Niyazi Göger başkanlığında yapılan toplantıya Birliğe bağlı Esnaf Odaları'nın başkanları geniş katılım sağladı. Başkanlar Meclisi'nin açılışında konuşan Başkan Niyazi Göger, 1 yılın genel değerlendirmesini yaparak yürütülen çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Dünyamızda ve ülkemizde devam eden Kovit-19 salgınından en fazla etkilenen kesimin esnaf ve sanatkarlarımız olduğunu hatırlatan Başkan Niyazi Göger, “Birlik olarak bu zorlu dönemde esnafımızın yanında yer aldık. Yaşadıkları sorunların çözümü noktasında gerek hükümet düzeyinde, gerekse yerel idare ve yönetimler düzeyinde görüşmelerimiz oldu. Bir çok konuda çözüm sağladık” dedi.

Konuşmasında hayata geçirdikleri projeler ve hedefleri hakkında da açıklamalarda bulunan Başkan Niyazi Göger, Ceyhan’da farklı adreslerde hizmet veren 10 esnaf odasına yeni bir hizmet binası kazandırdıklarını, benzer bir projeyi yakın zamanda Kozan’da da hayata geçireceklerini dile getirdi.

Başkan Niyazi Göger, “Ceyhan’da Milli Emlak’a ait eski ilçe emniyet binası 5 yıldır atıl durumdaydı. Binanın Birliğimize tahsisi konusunda girişimlerimiz oldu. Başta Bakanımız Ömer Çelik olmak üzere, Valimiz Süleyman Elban, AK Parti Adana milletvekilimiz Ahmet Zenbilci ve İl Emniyet Müdürümüz Doğan İnci’nin destekleri ile binayı Birliğimize kazandırdık. Kendilerine esnafım adına teşekkür ediyorum. Binada tadilata başlandı. Ceyhan’daki 10 esnaf odamız ve kredi kefaret kooperatiflerinin faaliyet göstereceği hizmet binamızı inşallah yılbaşından önce hizmete açacağız. Bunun yanı sıra benzer bir projeyi Kozan’da da hayata geçirmek istiyoruz. Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğimize de yeni bir hizmet binası kazandırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gelecek yıl yapacağımız başkanlar meclisinde de inşallah bunun müjdesini vereceğiz” ifadelerini kullandı.