Adana ESOB'un aylık olağan yönetim kurulu toplantısı Birlik Başkanı Nihat Sözütek'in başkanlığında gerçekleştirildi. Esnaf ve sanatkarların genel sorunları ve çözüm önerileri Ticaret Bakanlığı'nın aldığı karar doğrultusunda Mart ayında yapılacak olağan üstü genel kurul hakkında görüş alışverişinin yapıldığı yönetim kurulu toplantısında birlik ve beraberlik mesajları verildi.

"ESOB, BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE GÖREVİNİN BAŞINDA"

Adana ESOB icra kurulu üyelerinin tam kadro katıldığı toplantıda gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Birlik Başkanı Nihat Sözütek, geçtiğimiz hafta bazı internet sitelerinde yer alan görevden alınma iddialarının aksine Adana ESOB yönetiminin birlik ve beraberlik içerisinde görevinin başında olduğunu ve çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü söyledi. Başkan Sözütek, "2018 yılı Mayıs ayında yaptığımız olağan genel kurulda üyelerimizin teveccühü ile seçilen İcra kurulundaki tüm arkadaşlarımla birlikte görevimizin başındayız ve esnaf-sanatkarlarımızın hizmetindeyiz. İlk günkü heyecan ve gayretle Birliğimize kayıtlı esnaf ve sanatkarlarımızın koşullarını iyileştirmek, sorunlarına çözüm aramak için gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

"OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL SÜRECİ, OLAĞAN SEYRİNDE DEVAM EDİYOR"

Mart ayında yapılacak olağan üstü genel kurula ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Birlik Başkanı Nihat Sözütek, "Genel kurulla ilgili süreç yasalar çerçevesinde olağan seyrinde ilerliyor. Bizler de meslek odalarımızın başkanları ve yönetim kurulu üyelerimiz ile bir araya gelerek olağanüstü genel kurul toplantısı ve esnaf-sanatkarlarımızın genel durumuyla alakalı istişarelerde bulunuyoruz. Genel kurul toplantımızı, Birliğimize ve esnaf-sanatkar teşkilatımıza yakışır bir olgunlukla tamamlayarak, tüm enerjimizi esnaf ve sanatkarlarımıza hizmet için sarf etmeye, harcamaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.