Adanahabermerkezi.com
Adana'nın ekonomisine yön veren 4 Oda Başkanı olan Adana Ticaret Odası Başkanı Atila Menevşe, ADASO Başkanı Zeki Kıvanç, AOSB Başkanı Bekir Sütçü ve Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç daha kongre tarihi belli olmayan, kongresi yapılmayan Ak Parti'de Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın görevi kendisine yeniden tevdi ettiği söylenen Fikret Yeni'yi ziyaret etmiş ve hayırlı olsun temennisinde bulunmuşlardı. Yeni göreve gelen CHP ve MHP il Başkanlarını ziyaret etmeyen ama daha kongre bile yapılmadan Ak Parti İl Başkanı Fikret Yeni'yi ziyaret eden 4 oda başkanı yoksa boşa mı düşüyor?
Zira iddialara göre Başkan Yeni'ye yeniden görev verilmemiş ve İl Başkanlığı seçiminde karşısına ciddi bir aday çıkıyor.
Bu idddiaların ciddiyeti söyleyen kişiyle orantılı. Bu iddiayı öne süren Ak Parti eski İl Başkan yardımcısı Berzan Toprak.
İddiasına göre Başkan Yeni'ye Genel Merkez'den görevle ilgili açıklama yapılmamış. Bu açıklamasını da kendi sosyal medya hesabından "Adana'da büyük bir tiyatro oynanıyor" diyerek paylaşmış.

Bu paylaşım Berzan Toprak'ın sosyal medya hesabından alınmıştır


Ayyrıca Ak Parti'de İl Başkanlığa Lami Ösge de aday oldu. Kamuoyuna bir açıklama yapan Ösge, “15 Temmuz gecesi ülkemizin bekası için tereddütsüz, korkusuz, yalnızca Allah’a güvenerek meydanlara döküldüysek şimdi de Adana’nın bekası için yine tereddütsüz, yine korkusuz ve yine yalnızca önce Allah’a güvenerek sonra Aziz Adana’ya güvenerek partimizin Adana İl Başkanlığına aday olduğumu kamuoyuyla saygı ve muhabbetlerimle paylaşmaktan onur duyuyorum” dedi.

Bu iki gelişme tabiki parti içi konu. Saygı duyarız.
Kongrede Fikret Yeni yeniden Başkan olursa siyaseten zaten sorun yok, 4 Oda Başkanı için de sorun olmaz. 
Şayet iddialar doğru çıkar ve Sayın Cumhurbaşkanı Sayın Yeni dışında bir ismi işaret ederse, görevde olan CHP ve MHP il Başkanlarına nezaket ziyareti yapmayıp, Ak Partiye "Sıcak" gözükmek için seçim sonucunu bile bekleyemeyen (Ki Bekleseler ne kaybederler) 4 Oda Başkanına harbi çok gülerim.
"Kent ekonomisiyle değilde, bakın nelerle uğraşıyorlar" diye şimdiye kadar güldüklerimin yanına eklerim....