GENÇ MÜSİADLILARDAN TİCARETE KATKI

MÜSİAD’ın ‘Tanı-Tanıştır-Ticaret Yap’ (3T) programları sürüyor. Adana Genç MÜSİAD’ın ev sahipliğinde Kayseri, Hatay ve Mersin’den 150’ye yakın iş insanı 3T kapsamında Adana Hiltonsa’da bir araya geldi. Genç MÜSİAD Genel Başkanı Y. Furkan Akbal, Adana Genç MÜSİAD Başkanı Ahmet Kaan Kara, Kayseri Genç MÜSİAD Başkanı Mustafa Yelkenoğlu, Hatay Genç MÜSİAD Başkanı M. Kenan Ak ve Mersin Genç MÜSİAD Başkanı Mustafa Işık’ın da katıldığı 3T programında bölge şehirleri arasında çapraz ticaretin geliştirilmesinin önemine dikkat çekildi.

BÖLGENİN GÜÇLÜ 4 ŞEHRİ

Etkinlikte konuşan Adana Genç MÜSİAD Başkanı Ahmet Kaan Kara, birbirlerine sınır komşusu olan Adana, Mersin, Hatay ve Kayseri’nin Türkiye’nin ekonomisi güçlü şehirleri olduğunu belirterek, “Genç MÜSİAD üyeleri olarak bölgemizin gücüne inanıyoruz. Daha sıkı işbirliği ve etkinleştireceğimiz 3T programlarıyla bu gücün dolayısıyla ülkemizin ekonomik büyümesine önemli katkı sağlayacağımızı düşünüyoruz. Bu toplantılardan mutlaka yeni ticari anlaşmaların ve güçbirliğinin doğacağına inanıyorum. Katıldıkları için başta Genel Başkanımız Furkan Akbal’a, komşu illerimizin Genç MÜSİAD Başkan ve üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

Etkinliğin gerçekleştirildiği Adana Hiltonsa’da Genç MÜSİAD Üyelerinin görev yaptığı şirketlerin ürün ve kataloglarının sergilendiği 20 kadar stant da yer aldı. Genç MÜSİAD’lılar aynı etkinlikte B2B (iş görüşmeleri) yapma imkânı da buldu.