Zengin menü çeşitleri ve kaliteli hizmet anlayışı ile yemek yemenin keyfe dönüştüğü vazgeçemeyeceğiniz bir mekan olan KAYAKIRAN RESTAURANT hizmetinize girmiştir. Haftanın 7 günü saat 10:30 ile 24:00 saatleri arasında hizmet vermekteyiz. Her türlü alkollü ve alkolsüz içecek bulunmaktadır.

Kayakıran Kardeşlerden Yusuf Kayakıran, Kullandığımız etler Adana çevresi ve doğu illerinden doğal ortamda yayılan erkek koyun etinden olup günlük kesimdir. KAYAKIRAN RESTAURANT' ta kullanılan etlerin Kesimleri sağlık kurallarına uygun veteriner hekim kontrolünde hijyenik ortamda yapılmaktadır.

KAYAKIRAN RESTAURANT yemeklerini bugüne kadar tatmadıysanız, lezzete doymamışsınız demektir. Özel sıcaklarımız, etnik mezelerimiz sizleri farklı kültürlere götürüp önce damaklarınızı sonra sizleri mest edecek.

Biz lezzetin sultanları olarak size özel,doğası bozulmamış lezzetleri sunmayı insanlık borcu olarak bilmekteyiz.

Dostlarınızla paylaşmak istediğiniz özel günlerinizi KAYAKIRAN RESTAURANT ile unutulmaz kılıyoruz. Nişan, nikâh, evlilik yıldönümleri ve doğum günleri gibi mutlu günlerin yanı sıra, özel davetler ve yemekli iş toplantıları gibi organizasyonları da lezzet mekanımız KAYAKIRAN RESTAURANT' ta yapabilirsiniz dedi.