Dünyanın birçok yerinde olduğu gibi ülkemizin de salgınla mücadele ettiğini belirten Halid Milli, son günlerde yeni vaka ve ölüm sayılarında yaşanan azalma nedeniyle biraz olsun nefes alındığını ifade etti. Bunlara karşın önlemin elden bırakılmaması gerektiğini dile getiren Milli, "Rehavete kapılmadan, daha fazla insanımızı yitirmeden bu salgından hep birlikte kurtulmak zorundayız" dedi.

"TEDBİRİ BIRAKMAYALIM"

Salgın nedeniyle Ramazan Bayramı süresince sokağa çıkma yasağı uygulanacağını ve bayram ziyaretlerinin gerçekleşemeyeceğini hatırlatan ADANAGİAD Başkanı Halid Milli, "Zor bir süreçten geçtiğimiz şu günlerde halkımızın akrabalarıyla, yakınları ve komşularıyla bayramlaşamayacak olmasının hüznünü yaşıyoruz ancak salgının önünün alınması için tedbiri elden bırakmamamız gerekiyor. Ramazan Bayramı’nın sağlıkla birlikte yeni umutları beraberinde getirmesini ümit eder, ülkemizdeki tüm insanların huzuruna, bütünlüğüne ve kardeşliğine kapı aralamasını dilerim" diye konuştu.

"BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN"

Türkiye'nin her alanda dünyaya örnek bir konumda olduğuna dikkat çeken ADANAGİAD Başkanı Milli, şunları kaydetti:
"Ülke olarak, salgın sonrası başta ekonomi olmak üzere tüm alanlardaki potansiyelimizi harekete geçirerek daha güçlü bir yapıya kavuşacağımıza inanıyorum. İş dünyasının genç temsilcileri olarak bizler ülkemizin geleceğe emin adımlarla yürümesi için üzerimize düşen görevi yerine getirmeyi sürdüreceğiz. Salgın süreci sona erdikten sonra ülkemiz insanının her gününü bayram havasında geçirmesini temenni ediyorum. Ramazan Bayramımızı kutluyor, tüm insanlara sağlık, mutluluk ve esenlikler getirmesini diliyoruz."