1979 yılından itibaren Adana'da faaliyet gösteren ve ismiyle güven yaratan Halil Avcı İnşaat, 100 bin metre kare üzeri inşaat alanıyla 550 konuttan oluşan Dreamtown projesi için hazırlıklara başladı.

Lunapark bile var…

İnşaat ağırlıklı olmak üzere enerji, turizm, tarım ve madencilik sektörlerinde de faaliyet gösteren Halil Avcı Şirketler Grubu Dreamtown Projesiyle Adana'nın en büyük ve en kapsamlı projesine imza atacak. 5 ayrı adada 8 bloktan ve 100 bin metre kare inşaat alanında oluşan Dreamtown projesinde 1+1'den 4+1'e kadar standart, teraslı ve bahçeli 550 konut bulunuyor. Her bir adada ayrı ayrı olmak üzere toplam 5 yüzme havuzu, fitness salonları, lunaparklar, mini futbol sahaları, havuz başı cafeleri, tenis kortları, kapalı otoparklar, basketbol sahaları, sinema salonları ve saunaların bulunduğu sosyal alanlarıyla Dreamtown Projesi, Adanalılar'a rüya gibi bir yaşam vadediyor.

Fark yaratacak:

Halil Avcı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Avcı,12 bin metre kare bulvar cepheli işyerleri, parseller arasından geçen ve Real kavşağına bağlanan 25 metrelik bulvarıyla Dreamtown Projesinin, Adana'da fark yaratacaklarını bildirdi.

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Avcı, başlattıkları her projenin lansmandan önce satılmaya başlandığını belirterek, oluşan bu güvende  projelerimizdeki kalite ve farkın yanı sıra bize güvenin büyük etkisi var. Tüm projelerimizi taahhüt ettiğimiz süreden önce tamamlayarak, oluşturduğumuz bu güveni taçlandırma çabamız buna sonra da sürecek” dedi.