Milletvekili Necdet Ünüvar TÜMSİAD ın çalışmalarını yakından takip ettiğini yurt içi ve yurt dışındaki önemli hizmetlerini takdirle karşıladığını  vurguladı. Ünüvar,  sahur yemeğine davet eden başkan ve yönetim kuruluna teşekkür ederek, ibadetler arasında oruç un önemli bir yere sahip olduğunu ifade etti. Ünüvar, Peygamber Efendimizin ‘’sahur yapınız çünkü sahurda bolluk ve bereket vardır’’sözünü de  hatırlattı. TÜMSİAD ın bu güzel sahur yemeği daveti  geleneğini her yıl devam ettirmesini tavsiye etti.

 

SAHUR’DA SICAK VE SAMİMİ SOHBET

TÜMSİAD’ın milli ve manevi değerlere saygılı olduğunu,  misyonunun  insana hizmet olduğunu söyleyen TÜMSİAD Adana Şubesi Başkanı Yakup Kutluca da sahur davetlerini kabul ederek geldiği için Adama milletvekili Prof. Dr Necdet Ünüvar’a teşekkür etti.

Başkan  Kutluca da,  bilim adamları, din adamları ve diyetisyenlerin oruç ile  ilgili tavsiyelerinden bahsederek Küçük ve orta büyüklükte işletmeler (KOBİ), ekonominin motor gücü  olduğunu vurguladı. KOBİ’lerin  değişen dünya şartlarına ayak uydurabilmeleri hususunda, maddi manevi yeni projelerle hizmet vermeleri gerektiğinin altını çizdi.

Ziyaret sabahın ilk saatlerinde kadar milletvekili ve iş adamlarının sıcak samimi sohbetleriyle son buldu.