AK Parti Çukurova Kadın Kolları Başkanı Selma Türkibiş, Adana Büyükşehir Başkan Vekili ve Adana Demirspor Başkanı Mehmet Gökoğlu, CHP Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Askeri Dağlı, İşletmeci Osman Turan Kuşcu, firma sahibi Sedat Şahin ile Baykan Başdoğan’ın açılış kurdelesini kestiği 1983Beyoğlu çok sayıda davetlinin katılımıyla hizmete girdi. Adana protokol üyeleri, iş ve cemiyet dünyasından birçok ismin katılım gösterdiği şık davette 1983Beyoğlu Çikolata & Kahve, Beyoğlu’nun nostaljik atmosferini yaşatan dekorasyonu ile davetlilerin ilgi odağı oldu.

1983Beyoğlu Çikolata & Kahve şube ortağı Turan Kuşcu; ‘’Adana için bu tür yatırımların devam etmesini dilediğini belirterek, “Şehrimizin bu tür mekânlara ve lezzetlere ihtiyacı var. Bizler bu alanda yatırımların devam etmesini diliyoruz. İstihdam olarak düşünmemiz lazım. Amacımız halkımızı farklı lezzetlerle buluşturmak. Çikolata ve kahvenin yanı sıra farklı lezzetlerle damak tadına hitap eden ürünler bulacaksınız” dedi.

Beyoğlu’nun meşhur el yapımı kırma çikolatası, Beyoğlu kahvesi ve sürekli eritilen bitter-sütlü çikolata ile hazırlanan Beyoğlu Kraliçesi, Tatlı Saksı gibi markaya özgü sunumların ikram edildiği açılış göz kamaştırdı.