Farklı ve özel tasarımlar ile iş elbiseleri sektöründe yeni bir soluk

İş elbiseleri sektörü üretim ve hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmaların kullandıkları özel parçalardır. Firmaların markalarını özel olarak hazırlanan iş elbiseleri artık çok daha farklı ve özel tasarımlar ile karşımıza çıkıyor. Bu özel çalışmaların öncülüğünü yapan Giviu İş Elbiseleri firması aynı zamanda sektöre kazandırmış olduğu bu yeni soluk ile örnek teşkil ediyor.

İş kıyafetleri

İş tişörtleri denildiğinde Giviu İş Elbiseleri atölyelerinde hazırlanan özel tasarım ürünler her bir sektörün markasını bütünleyen ve bu markanın ruhunu yansıtan farklı tasarımlar olarak karşımıza çıkıyor. Uzun bir dönem yıpranmadan kullanıma uygun bir kaliteye sahip olan bu modeller tek tek büyük bir titizlikle hazırlanıyor.

İş kıyafeti

iş yelekleri denildiğinde kurumsal kimlik çalışmalarının bir bütünleyicisi olarak Giviu İş Elbiseleri Markası Tarafından üretilen ürünler dikkat çekiyor. Tüm bu ürünler ülkemizin en büyük ve en önemli markaları için hazırlanıyor. Bu büyük iş birlikleri sayesinde Giviu İş Elbiseleri tarafından hazırlanan özel tasarımlar sektörü klasik yapısından alarak bambaşka yerlere taşıyor.

Giviu İş Elbiseleri kadın gücü ile büyüyor

Giviu İş Elbisesi firmasının bu farklı ve kaliteli çalışmaları tamamen kadınların elinden çıkıyor. Markanın kurucusu Sevcan Durmaz kadın dayanışmasına verdiği önemi tüm çalışanlarının kadın olması ile destekliyor. Firma bünyesinde bugüne kadar iş elbiseleri sektöründe çok önemli deneyimlere sahip olan başarılı kadınlar görev alıyor.