Adana’da vatandaşların taleplerine göre gelişen modern konut sayısı arterken gayrimenkul satışlarının da aynı oranda artış gösterdiği bildirildi.

Dünyada en çok gayrimenkul satışı gerçekleştiren REMAX Franchise ofisi REMAX As Gayrimenkul Adana Yetkilisi Aylin Sönmez, oluşan talep doğrultusunda 20 yeni gayrimenkul danışmanına ihtiyaç duyduklarını söyledi.
REMAX As Gülbahçesi Sitesi (Merkez) ve Çukurova ilçesinde olmak üzere iki ofiste    gayrimenkul sektöründe Adanalılar’a hizmet verdiklerini belirten Sönmez, yeni, çağdaş ve modern konutlar üreten birçok müteahhitle proje bazlı, satış ve pazarlama anlaşmaları yaptıklarını belirtti.
İki ofiste toplam 24 profesyonel gayrimenkul danışmanı ile hizmet verdiklerini kaydeden Aylin Sönmez, “Adana’da çok özel ve lüks evlerin yanı sıra orta ve düşük gelirli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına göre gayrimenkul üretiliyor. Adanalılar’a eğitimli danışman kadromuzla en iyisini sunmaya çalışıyoruz. Danışman sayımızı iki katına çıkarma hedefindeyiz.  Gayrimenkul Danışmanlığının önemine inanan, profesyonelce hareket edecek 20 yeni arkadaşa ihtiyacımız var. Ön görüşme için 0.322 – 458 16 16 ve 0.322 – 232 01 01 nolu telefonlarımız mesai saatleri içerisinde sürekli açık kalacak” dedi.
İHTİYACA GÖRE GAYRİMENKUL
REMAX’in tüm dünyada güvenilir kimliğiyle dikkat çektiğini, Gayrimenkul Danışmanlarının pazarlama ve en yeni teknoloji eğitimlerinin yanı sıra yaygın network ağıyla donandığını ifade eden Sönmez, REMAX As Adana olarak geçtiğimiz günlerde   dünyaca ünlü Gayrimenkul Eğitimcileri; David Knox, Paul Vincenti, ve Gayrimenkul Danışman Koçu Virginia Munden, Remax Avrupa Kurucusu Michael Polzler’in yanı sıra, Yapı Kredi Bankası Baş Ekonomisti Cevdet Akçay’ın konuşmacı olarak yer aldığı kongreye  katıldıklarını vurguladı.
Dünyada uygulanan pazarlama teknikleri ve trendleri, teknolojideki son yenilikler, sistemin işleyişi ve sektörde yaşanan gelişmeleri yakından takip ettiklerini ve bu nedenle eğitime büyük önem verdiklerini dile getiren Aylin Sönmez, “Adanalılar’ın ihtiyaçlarına göre eğitimli danışmanlarımızla en iyisini sunmaya hazırız. Aramıza yeni katılacak danışmanlarımızla vatandaşlarımızın ekonomik şartlarına uygun gayrimenkul sahibi olmalarına daha çok zemin hazırlayacağız” dedi.