SGK yöneticileri, Başkan Sütcü ve SGK'ya uzun yıllar müfettişliğin yanı sıra Adana ile İzmir İl SGK Müdürü olarak hizmet veren ve halen AOSB'ni genel sekreterlik görevini yürüten Mustafa Keskin ile görüştüler.

Sigorta Bilincinin Oluşturulması Son Derece Önemli

AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sütçü, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, insanların hayatları boyunca yaşam kalitesini etkileyen en önemli unsurun sosyal güvence olduğunu, bu güvencenin sağlanmasında da SGK'nin önemli bir işlevinin olduğunu söyledi.
 Bu haftanın amacını ve yapılan faaliyetlerin son derece yerinde bulduğunu kaydeden Sütçü,  “SGK gibi güvenilir kurumların olması insanların güven içerisinde yaşamasını sağlıyor. Çalışanlar ve işverenler açısından sigorta bilincinin oluşturulması son derece önemlidir" dedi.
Başkan Sütcü, SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı kurumlarının birleşerek SGK çatısı altında toplanmasının iş ve işlemlerin hızlanmasını sağladığını, bir işveren olarak da bunu memnunlukla karşıladığını belirterek, " Bu sayede artık vatandaşa çok daha iyi hizmet veriliyor. Bu anlamda başarılı çalışmalarınızın devamını diler, SGK Haftanızı kutlarım" diye konuştu.