İbrahim Tugaytimur'a ait olan Timur Ayakkabı düzenlenen törenle açıldı. İmalattan tüketiciye satışı  amaçlayan, 40 yıllık bir imalatçı geçmişine sahip olan Timur Kundura, Gazipaşa Bulvarı Defneli Apartmanı zemin katta hizmete girdi. Mağazanın açılış törenine, Ak Parti Adana Milletvekili M.Şükrü Erdinç, Ak Parti İl Başkanı Ziyaettin Yağcı, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse, SSK Hastanesi Ortopedi Doktorlarından Ercan Atalay ve Botaşspor Genel Menajeri Abdullah Kutlu, Kayacan Grubu Adana Bölge Müdürü Feridun Bostaner ile çok sayıda davetli katıldı.

Mağazanın açılış kurdelasını  Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse ve işletme sahibi İbrahim Tugaytimur birlikte kesti. Açılışa katılan Ak Parti Milletvekili Şükrü Erdinç'te alışveriş yaparak, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Çıraklıktan ustalığa geçen uzun yılların deneyimine sahip olan İbrahim Tugaytimur, oğulları Göksel, Hüseyin ve Timur ile birlikte Gazipaşa Caddesi'nde hizmete açtıkları ayakkabı mağazasında, birbirinden şık, farklı çeşitler yer alırken, aracıyı ortadan kaldırıp imalattan tüketiciye uzanan Timur Kundura, cazip fiyatlarla da her gelir grubundan tüketiciye hitap ediyor. 40 yıllık deneyim, güvenilir dost, üreticiden tüketiciye sloganından hareket eden firma, kalitesinden ödün vermezken, kendi alanında da oldukça iddialı.