TOYA GRUP HİZMET BİNASI AÇILDI

Yazılım, donanım gibi ihtiyaçların karşılanabildiği Toyapos ile başka illerdeki çalışmalarının yönetileceği Toya Grup Bilişim Teknolojileri hizmet binası Reşatbey Mahallesinde pandemi nedeniyle az katılımcıyla açıldI. 

Toya yazılım ve Bilişim Teknolojileri Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Bayram’ın ev sahipliğinde gerçekleşen açılışa kentin önde gelen iş insanları ile Toya Grup iş ortakları katıldı.

Açılışta konuşan Hikmet Bayram,  “Toya Grup olarak Türkiye’nin pek çok şehrinde bulunan yatırımlarımızın merkezini Adana’ya taşıyoruz.”dedi.  

Büyüyen şirketlerin batıya kaçışına inat,  Adan’daki yatırım ve istihdamı artırmaya yönelik yenilikçi anlayışla hizmetlerini geliştirdiklerini aktaran Toya yazılım ve Bilişim Teknolojileri Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Bayram şöyle konuştu;

Toya Grup, kendine ait yazılımları ile Adanamızın en prestijli sektörlerinden biri olan gastronomi sektörünü desteklerken, Türkiye’nin en kaliteli ürünlerini, rekabetçi şartlarda Adanalıların hizmetine sunma hedefindedir. % 100 yerli yazılımlarımız dışında Türkiye’nin en zengin pos tedarikçilerinden AFANDA’nın bölge çalışmalarını, Türkiye’nin en iyi terazi üreticilerinden olan MURBAY – SELES markasının bölge çalışmalarını da Adana merkezden yürüteceğiz. 

“AMAÇ ESNAF VE İŞ İNSANLARININ HAYATINI KOLAYLAŞTIRMAK”

Amacımız Adana’dan Türkiye’nin dört bir tarafına yenilikçi, bütçe dostu ürünlerle esnafımızın, iş dünyamızın hayatını kolaylaştırmak. Toya Grup ailesi olarak Adana’daki yeni yolumuzun ilk adımını bugün atıyoruz.  Market ve tüm hızlı satış sektörlerinde, cafe, restoran ve tüm ağırlama sektörlerinde, üretim yapan Organize Sanayi firmalarında, ticaret yapan her boydaki işletmenin arkasında biz olacağız. Otomasyon ve muhasebe yazılımlarımız ile firmaların yükünü hafifletirken, AFANDA VE MURBAY gibi tedarikçilerin ürünleri ile donanım ihtiyaçlarını karşılayacağız.

Konuşmaların ardından Toya Grup Bilişim Teknolojileri hizmet binasının kurdelesi kesildi. Toya Grup bünyesinde yazılım, donanım, Pos hizmetleri, Afanda ve Seles ana bayiliği bulunuyor. Toya Grup, Reşatbey Mahallesi – Ordu Caddesi – No: 73/a Seyhan Adana’da faaliyet gösteriyor.