Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar'ın başkanlığında gerçekleşen toplantıda sosyal mesafe kuralı korunarak gerçekleştirilirken, Türk-İş'e bağlı Şube Başkanlarının tamamı katıldı.

ATALAY VE AĞAR'A TELEKONFERANS İLE BAĞLANILDI 

Başkanlar Kurulu toplantısında bir ilk gerçekleştirildi ve Türk-İş Genel Başkanı Ergun Atalay ile Türk-İş Genel Mali Sekreteri Ramazan Ağar'a telekonferans ile bağlantı kuruldu. Genel Başkan Ergun Atalay, Şube Başkanlarını tek, tek selamladı ve normalleşme sürecinde iş hayatının içinde bulunduğu durumun düzelmesi için gerekli çalışmaların başlatıldığını söyledi. Haftanın ilk günü Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'un, Türk-İş Genel Merkezini ziyaret ettiğini belirten Ergun Atalay, iş hayatındaki sorunları ve çözüm önerilerini Bakan Selçuk'a ilettiklerini ifade etti. Türk-İş Genel Mali Sekreteri Ramazan Ağar ise, Koronovirüs salgınının toplumun tüm kesimi gibi iş hayatını da olumsuz etkilediğine dikkat çekti. Ramazan Ağar, "Normalleşme sürecine geçtiğimiz şu günlerde üretime daha da ağırlık verilmesi gerekiyor. Çalışanların tekrar iş başı yapması  çok önemli. İş barışının sağlanması, işçi ve emekçi kardeşlerimizin iş yerlerine tekrar dönmelerini yakından takip ediyoruz. Çalışanın huzuru, Türkiye'nin huzurudur" diye konuştu. 

Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar da konuşmasında koronavirüs dolayısıyla verilen mücadelenin önemine dikkat çekti. Gülnar, "Salgınla mücadelede ciddi bir başarı sağlandı. Şuan normalleşme sürecine girdik. Ancak tedbiri elden bırakmak, söz konusu olmamalı. Hijyen ve sosyal mesafe kurallarına tüm halkımız dikkat etmeli. Bunun yanı sıra çalışma hayatının sorunları hükümek nezdinde en kısa sürede çözüme kavuşturulmalı" dedi. 

HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ 

Başkan Kurulu toplantısının sona ermesinden sonra Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar ve beraberindeki Başkanlar Ülkü Ocakları İl Başkanlığına atanan Çağrı Korkut'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.