Her ayın ilk haftası yapılan Türk-İş Başkanlar Kurulu toplantısı, Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar, Başkanlığında gerçekleştirildi. Yeni yılın ilk haftası olması dolayısıyla 2022 yılının ülkemize, milletimize ve çalışma hayatına sağlık, huzur ve bereket getirmesi temennisinde bulunan Gülnar,  “Başta Türk-İş’e bağlı Sendika Başkanlarımızın, yönetim kurulu üyelerimizin, Sendika üyelerimizin ve emekçi kardeşlerimizin yeni yıllarını en içten duygularımla tebrik ediyorum. Yeni yılda özellikle sağlıkta korona virüs belasından kurtulduğumuz yıl olmasını temenni ediyorum. Çalışma hayatının mevcut sorunlarının çözümü konusunda önerilerimizi ve taleplerimizi hükümet nezdinde dile getirmeye devam edeceğiz. Beklentimiz bu sorunların kısa sürede çözüme kavuşturulmasıdır” dedi. 

ESNAFA ÇAĞRI 

Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar, döviz kurlarında yaşanan düşüş sonrasında, özellikle temel gıda maddelerine yapılan zamların indirimi konusunda esnafa çağrıda bulundu. Edip Gülnar, “Esnafımız hem kendi mağduriyetlerini gidermek, hem de vatandaşın mağduriyetini ortadan kaldırmak için özellikle zaruri temel ihtiyaç maddelerinde yapacağı indirim, vatandaşlarımızın alım gücünün rahatlamasına yol açacaktır. Ülke ekonomisinde yaşanan gelişmeleri hep birlikte yakından takip ediyoruz. Bu zor günler el birliğiyle aşılacağına inanıyoruz” diye konuştu.

100. YIL ONURUMUZDUR

Konuşmasında Adana’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 100’ncü yıl dönümünü de kutlayan Edip Gülnar, “Adana’mızın kurtuluşunun 100. Yılını kutlayarak ilk milli mücadeleyi başlatan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm kahraman şehit ve gazileri minnet ve rahmetle anıyorum” dedi.