TÜSİKON Adana İl Başkanı Vedat Örgen, Başkan yardımcıları Kutup Başeğmez ve Kuddis Bozok, İl sekreteri Betül Tarhan ile birlikte, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’i makamında ziyaret etti.

ÖRGEN “İSTİHDAMI ARTIRICI ÇALIŞMALAR YAPMAK İSTİYORUZ”

TÜSİKON olarak üretimin artırılması, sanayinin gelişimi için Türkiye’de ve yurt dışında faaliyette olduklarını aktaran Örgen, “Ülkemizde yaşanan pandemi nedeniyle işsizlik sorununun arttığını görüyoruz. Bunu aşmak için TÜSİKON olarak istihdamı arttırıcı projeler üreterek çözüme katkı sunmaya çalışıyoruz. Yerel anlamda Belediyelerimizle yapacağımız çalışmalarda istihdamı arttırıcı çalışmalar ön planda olacak” dedi.

KOCAİSPİR “YEREL YÖNETİCİLER VE İŞ DÜNYASININ BİRLİKTELİĞİ İSTİHDAMA KATKI SUNAR”

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Kocaispir “Belediye olarak ilçe halkının yaşam kalitesini yükseltmek adına var gücümüzle çalışıyoruz. Küresel bir sorun olan işsizliğin azaltılması için bölgemizde istihdama katkı sunacak her projenin içinde yer alabiliriz. Yerel yönetimlerle iş dünyasının işbirliği içinde olmasının istihdama önemli katkı sunacağına inanıyorum” diye konuştu.

KOCAİSPİR’E ‘HALKA HİZMET PLAKETİ”

Ziyaretin ardından Türkiye Üreticiler ve Sanayiciler Konfederasyonu (TÜSİKON) Adana İl Başkanı Vedat Örgen, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’e ilçede gerçekleştirdiği çalışmalar nedeniyle “Halka Hizmet Plaketi”  sundu.