TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş tarafından düzenlenen, "Çukurova Gıda-Tek 2010" - "Adana 4. Gıda, İçecek Ürünleri, Gıda İşleme, İçecek Teknolojisi ve Unlu Mamuller Teknolojileri ve Mağaza Market Ekipmanları Fuarı", "Ambalaj Plastik 2010" - "Adana 4. Ambalaj ve Plastik Makineleri, Malzeme ve Ürünleri, Paketleme İşlemleri, Kâğıt Endüstrisi ve Çevre Teknolojileri Fuarı" ile eş zamanlı olarak yarın TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde açılacak.

Her iki fuar da, Türk Plastik Sanayicileri Araştırma Geliştirme ve Eğitim Vakfı (PAGEV), Gıda Mühendisleri Odası Adana Şubesi, Adana Valiliği, Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana Ticaret Odası, Sanayi Odası ve Ticaret Borsası destekleri ile 25 – 28 Mart 2010 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş.´den yapılan açıklamaya göre, geçen yıl 30 binin üzerindeki ziyaretçisi ile sektörün bölgedeki en önemli buluşmaları haline gelen fuarların bu yıl da aynı hedefle gezilmesi bekleniyor.

Yurtiçinden başta Mersin, Osmaniye, Hatay, Niğde, Kayseri, Gaziantep, Kahramanmaraş olmak üzere ve yurtdışından başta İran, Irak, Suriye, Makedonya, Bosna-Hersek, KKTC.’den gelecek on binlerce ziyaretçi Pazar akşamına kadar açık kalacak fuarlarda, sektördeki gelişmeleri yakından takip edecek, ürünleri kıyaslama fırsatı bulacak.

Çukurova Gıda Gıda-Tek 2010 Fuarı ve Ambalaj – Plastik 2010 Fuarı, 25-27 Mart 2010 tarihleri arasında 11.00 – 20.00, 28 Mart 2010 günü ise 11.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.