Bu sezon Adana’yı Tekerlekli Sandalye Basketbol 2. Liginde temsil edecek olan TEMSA Adana Engelliler Spor Kulübü yönetici ve sporcularından anlamlı ve farkındalık yaratan önemli bir davranış geldi. Takımın antrenörü İlker Yenigün tarafından geliştirilen fikir ile Sarıçam İlçesi sınırlarında bulunan Aydınyurdu mahallesi ilkokulunun 4 dersliği, sporcu ve yöneticiler tarafından toplanan paralarla boyama işlemi yapıldı.

Engelli  Basketbolcular

Yapılan araştırma sonucunda seçilen Sarıçam Aydınyurdu Mahallesi ilkokulunda yapılan boyama işlemine, TEMSA Adana Engeliller Spor Kulübü Başkanı Gürsel Kocatürk ile yöneticileri, sporcuları ve TEMSA Çalışma İlişkileri müdürü Oğuz Özberk ile İdari İşler Sorumlusu Yusuf Filazi de katıldı. Alınan boya malzemeleriyle okula gelen basketbolcular ve yöneticiler, burada Okul müdürü İsmet Bulut, muhtar Yusuf Aydınoğlu, öğretmen ve öğrenciler tarafından ilgi ile karşılandılar.

Kulüp Başkanı Gürsel Kocatürk, antrenörleri İlker Yenigün’ün ortaya koyduğu bu anlamlı projeye destek vermekten onur duyduklarını belirterek, katkı koyan tüm sporcu ve yöneticilere teşekkür etti. Projenin mimarı ve takımın antrenörü İlker Yenigün ise, kendileri için büyük anlam içeren, topluma ilham verebilecek bir olayı gerçekleştirmenin mutluluğunu hep birlikte yaşadıklarını ifade etti.

engelli basketçiler

İlker Yenigün, iyi bir planlama ve araştırma sonucunda Sarıçam Aydınyurdu İlkokulunu bulduklarını anlatarak,” Bu okulun ihtiyacı doğrultusunda boyanmasını gücümüzün yettiği yere kadar sporcularımız ve yönetim kurulumuzla malzeme temini yaparak boyanmasını sağladık. Bu farkındalık projesine maddi manevi destek veren tüm sporcularımıza ve yönetim kurulu üyelerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Örnek ve farkındalık yaratacak bir iş çıkardığımıza inanıyorum. “diye konuştu.

Aydınyurdu İlkokulu’nda bulunan 4 sınıfı bir usta boyacı ile birlikte bu olaya katılan ve katkı koyan TEMSA Adana Engelliler Spor Kulübü başkan, antrenör ve sporcuları derslikleri boyama işlemini hep birlikte yaptılar.