EYÜP HOCA İÇİN...

Abone Ol

Düşünsenize; görev yaptığınız kulüp kapanıyor tek bir iğnesi bile kalmıyor. Kazandığınız tecrübeleriniz, yakın ilişkileriniz, aldığınız iş teklifleri var.

Siz bunlara kulak asmadan  2 yıl boyunca (dile kolay)   kimsenin tek kuruş desteği olmadan bir spor kulübünü yaşatmak için mücadele veriyorsunuz.

 Söylesenize hanginiz yapardınız? Ben cevap vereyim; Hiçbiriniz! Eyüp Arın'dan başka hiç kimse bu fedakarlılığı gösteremezdi.

Yeri geldi alt yapı sporcusu hastalandığı için sabaha kadar  hastanede baş ucunda bekledi. Her defasında yoktan var etti.  

Şimdiler de kendisine 'nöbetçi teknik adam' yakıştırması yapılıyor. Adanaspor kötü  gidiyor, görev yapan Teknik Direktör görevinden ayrılıyor, zor zamanları kiminle atlatır bu kulüp? - Eyüp Arın. Takımı motive eder, üzerindeki karabulutları kaybeder, takıma nefes aldırır.

Yeni teknik direktöre teslim eder..

Bilmem farkında mısınız ama bu kulübün mihenk taşıdır Eyüp Arın.  

O Adanaspor çatısı altında her alanda mutlu, tam bir görev adamı. Kendine edindiği ilke; Adanaspor'a, Türk sporuna hizmet...

Kıdem, mevki, yer, zaman fark etmez.

Güvenç Kurtar'ın istifasından sonra gözler yeniden Eyüp Arın'a çevrildi. Peki bu durum böylemi gidecek? Sorun Nerde?

 İstikrar Nasıl sağlanacak? vs.

 Bütün bu sorular, sorunlar bir yana naçizane fikrim; Adanaspor'un içinde bulunduğu parçalı bulutlu havayı BİRLİK-BERABERLİK temizler.

- Yönetici, Teknik Ekip, Futbolcu, TARAFTAR...

Geri sayım başladı...

Herşeyi bir kenara bırakmanın zamanı geldi.  Zorlu viraj Denizlispor maçı ile başlıyor. Camia olarak sevdalısı olduğunuz kulübü en zor anında bile yalnız bırakmadan kimsenin kolay kolay gösteremeyeceği fedakarlığı gösteren  Eyüp Hocanıza vefa borcunuz var. O, Küsmedi, -yapamam demedi, arkasını dönüp gitmedi.

Her defasında taşın altına VÜCUDUNU KOYDU..

Bu zorlu virajı boş tribünlere oynayarak atlatmak oldukça güç.  Aşık olduğunuz renklere zor günlerinde  tek başına sahip çıkan, gecesini gündüzüne katan, hiç bir karşılık beklemeden kendinden veren  EYÜP HOCA İÇİN, güzel yarınlar için, BİRLİK-BERABERLİK için Adanaspor'u yalnız bırakmayın..

5 NİSAN PAZAR SAAT:16:00 /  5 OCAK FATİH TERİM STADYUMU...