Magazin

Fadime ve ilyas'ın en mutlu günü

Abone Ol


Yüreğir Zabıta Müdürlüğü’nde görevli Ömer Bilge ile eşi Bedriye’nin yakışıklı oğlu İlyas ve şoför esnafı Mehmet Yalçınkaya ile eşi Teslime Yalçınkaya’nın güzel  kızları hemşire Fadime’nin  Eski Baraj’da bulunan  Bacardi Restaurant’taki kırdüğünü,  unutulmayacak sıcak ve samimi mutluluk tablolarına sahne oldu.

Yüreğir Belediyesi Başkan Vekili Burhan Ülger, Adana ESOB Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası 2.Başkanı Kenan Yılmaz, çeşitli daire müdürleri, Valilik ve yüreğir belediyesi personeli  ile damat İlyas Bilge’nin görev yaptığı Özkanlar Baskül’ün sahiplerini ve  şehir dışından da gelen çok sayıda davetli düğün alanını tıklım tıklım doldururken,  Bilge ve Yalçınkaya Ailesi de, misafirlerini kapıda karşılayıp, yer gösterirken, örnek davranışlarıyla da takdir gördüler.


Düğünde, M.Ömer Bilge ve eşi Bedriye hanım gelin Fadime ve oğulları İlyas’ın en mutlu gününde sık sık piste çıkarak, genç çiftleri arkadaşlarıyla bilrikte yalnız bırakmazken, Şoförler Odası 2.Başkanı Yılmaz da, Bilge Ailesi’nin mutlu anlarına havaya fırlattığı dolarlarla ortak oldu.

2.Başkan Yılmaz, Fadime ve İlyas Bilge çiftine hediyelerini takıp, TESK Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana ESOB Başkanı Kazım Barışık adına da tebrik edip,  mutluluklar dilerken, bir ömür sağlık ve mutluluk temenni etti.

Adana Fırıncılar Esnaf Odası Başkanı Mahmut Alptekin ile düğüne katılamayan çok sayıda davetli de çiçek ve mesaj göndererek Fadime ve İlyas Bilge çiftini kutladılar.