Yaklaşık 5 bin vatandaşın izlediği ve 268 sporcunun mücadele ettiği güreşlerde başpehlivanlığı İsa Gökçen kazandı. Güreş ağası Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan dereceye giren 33 sporcuya madalya ve ödül verdi. Kocatepe Mahallesi'ndeki futbol sahasında pazar günü yapılan güreşlere CHP Adana Milletvekilleri Ali Demircalı ile Turgay Develi, AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan Zopcuk, Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, Olimpiyat eski güreş şampiyonu İsmet Atlı, Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, mahalle ve köy muhtarları, Çukurova Belediyesi Meclis üyeleri ile yaklaşık 5 bin vatandaş katıldı.

Salbaş Karakucak Güreşleri'nin açılışını yapan Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray  Arıkan, atasporuna her zaman destek vermeye devam edeceklerini belirtti. Çukurova’da 3 yıl içerisinde önemli hizmetler yaptıklarını belirten Başkan Arıkan, “Profosör Doktor Türkan Saylan Spor Kompleksi’ni kısa sürede tamamlayarak halkımızın hizmetine sunduk. Önümüzdeki günlerde Belediye Evleri Mahallesi’ne hem bir kapalı spor salonu hem de bir futbol sahası yapacağız" dedi.
Türkiye'nin dört bir yanından 268 sporcunun katıldığı güreşler 11 kategoride 4 tur halinde gerçekleşti. Güreşlerin sonunda İsa Gökçen başpehlivanlığı kazandı. İlk üç dereceye girenlere ödüllerini güreş ağası seçilen Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan ile olimpiyat eski güreş şampiyonu İsmet Atlı verdi.