Adana İktisadi Ticari İlimler Akademisi Mühendislik Yüksek Okulu (AİTİA) Gündüz İnşaat-4, 1978 mezunları 36 yıl sonra Adana’da buluştu. Adana, Kıbrıs, İzmir, İstanbul, Mersin ve Antakya’da ve diğer illerde yaşamını sürdüren inşaat mühendisleri Zekeriya Turanbayburt ve Ömer Y.Özbalaban’ın organizasyonuyla Adana’da unutulmaz ve bir o kadar da duygulu anlar yaşadı.
CHP Eski Milletvekili İbrahim Özdiş ve Mersin Akdeniz Belediyesi eski Başkanı Kenan Yücesoy’un da  aralarında olduğu AİTİA mezunları İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şubesi’nde buluştuktan sonra 1978 okul yıllığı video gösterimi ile nostalji yaşadı. Hayatını kaybeden arkadaşlarını saygıyla anan mezunlar otobüsle Adana gezisi gerçekleştirdi. Bambu kağıtlık ve resim çerçevesi ile flama hediye edilen mezunlar eski okullarını da ziyaret etti.
Buluşmanın son günü akşamında yüksekokulun tam karşısında bulunan Çapa Restaurant’ta akşam yemeği yiyen mezunlar adına konuşan Zekeriya Tarunbayburt, 36 yıl sonra öğrencilik günlerinin ruhunu canlandırmak üzere bir araya geldiklerini söyledi. Eski günlerini yad ettiklerini belirten Turanbayburt, “Bugün okuldan mezun olmuş yaşayanlar olarak yitirdiklerimizi özlüyoruz. Ve onlar için dudaklarımızdan, ‘Delikanlım, iyi bak yıldızlara, bir daha onları göremezsin… Biz onları yüreklerimizde görüyoruz. Bizimle birlikte yaşıyorlar. Onları yitirmedik. Çünkü onlar okulumuzun çok önemli insanlarıydı. Saygıyla anıyoruz’ cümleleri dökülüyor” dedi. Eski milletvekili İbrahim Özdiş ve Ömer Y. Özbalaban da eski okul arkadaşlarını görmenin mutluluğunu yaşadıklarını ve mühendisliğe önem verilmesi gerektiğini vurguladılar. Yemeğe İMO Adana Şube Başkanı Nazım Biçer ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile İMO önceki dönem başkanı Abdullah Bakır da katılarak bu özel günlerinde meslektaşlarının yanında yer aldılar.  
AİTİA mezunları, 2015 yılı buluşmalarını Kıbrıs’ta düzenlemeyi planlayarak Adana’da özel günler geçirmenin mutluluğuyla memleketlerine uğurlandı.