Adana Adliyesi Mahmut Esat Bozkurt salonunda geniş katılımlı yapılan törene Baro Başkanı Av. Veli Küçük ile birlikte Sayman Av. İlknur Önal, yönetim kurulu üyeleri Av. Timur Ortatepe, Av. Mert Kuşdemir, Av. Furkan Kılıç, 2. Hukuk Mahkemesi Üyesi Hakim Gülten Yalçın, yemin eden genç meslektaşların aileleri ve avukatların yakınları katıldı. Baro Başkanı Av. Veli Küçük, törende yaptığı konuşmada 2016 yılından bugüne kadar 1000 stajyer avukata ruhsat verildiğini, Türkiye genelinde ise toplam 130 bin avukatın olduğunu hatırlattı.

Maddi ve manevi varlıklarını ortaya koyan aileleri ve büro avukatlarını tebrik ederek genç meslektaşlarına yol gösterici tavsiyelerde bulundu. Avukatlık mesleğinin, yüksek ücretli dosyalar almak olmadığını, hak, hukuk ve adalet kavramlarına sahip çıkmak zorunda olduklarını vurguladı. Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Kadın Voleybol Takımının Türkiye Barolar Birliği’nin Samsun’da düzenlediği turnuvada elde ettiği şampiyonluktan ötürü bir kez daha kutladı.

Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Metin Feyzioğlu’nun, ‘kurultay isteyen barolar çözümsüzlükten besleniyor’ açıklamasını ise talihsizlik olarak niteledi. Ruhsat alan stajyer avukatlar; Dilara Bakanöz, Fatma Dilşat Dalkılıç, Hayriye Öztürk, Merve Tuna, Ömer Faruk Özgün, Sera Altunpınar ve Sümeyya Şahbaz. Cübbe giydiren avukatlar; Av. Bora Vardar, Av. Utku Kurt, Av. Hasan Berzan Toprak, Av. Nihal Doğru, Av. İsmail Demirdüzen,  Av. Başak Kınık, Av. Ali Tekin, Av. Kerem Aydın ve Av. Faik Ceyhun Yılmaz