Abdioğulları Plastik ve Ambalaj Sanayi bünyesinde çalışan işçiler, bu yıl ikincisi gerçekleştirilen  ‘Geleneksel Futbol Turnuvası’nın finalinde buluştu. Babalar, sahada mücadele ederken, çocuklar şişme oyun alanlarında eğlendi, anneler de onları mutlulukla izledi.

 

1963 yılından bu yana plastik ambalaj sektöründe faaliyet gösteren ve kurulduğu günden bugüne yüksek teknolojiye PP ve PE bazlı sentetik ambalaj ürünleri ve tarım ipi çeşitleri üreten Abdioğulları Plastik ve Ambalaj Sanayi A.Ş işçileri ne yönelik düzenlenen futbol  turnuvası şenliğe dönüştü.

İnsan Kaynakları Departmanında görevli bölüm sorumluları Özgen Dündar ve Orkun Mercimek tarafından organize edilen etkinliğe yoğun ilgi gösterildi.

 

Abdioğulları Plastik ve Ambalaj Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütçü’nün yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Ramazan Sütçü, Mehmet Sütçü ve Salih Sütçü ile birlikte Mali İşler ve Finans Müdürü Necati Tepe, Fabrika Müdürü Ali Yılmaz, İnsan Kaynakları Müdürü Işık Özdoğan Gül de katıldı. İşçilerin aileleri ile birlikte katılım gösterdiği etkinlikte objektiflere de birbirinden renkli görüntüler yansırken, çocuklar için özel olarak şişme oyun alanı oluşturdu. Burada Mickey Mouse kostümlü maskot ve palyaçolar da çocuklarla yakından ilgilenip, onların keyifli dakikalar yaşamasını sağladı.

 

KIRAN KIRANA MÜCADELEDE NEFESLER TUTULDU

Yaklaşık bir ay önce 7’şer kişiden oluşan toplam 14 takımın katılımıyla başlayan turnuvanın final maçı öncesinde çeşitli yarışmalar düzenlendi. Büyük çekişme ve heyecana neden olan çuvalla zıplama yarışmasında birinciliği Hamit Kürk elde ederken, halat çekme yarışında ise Bünyamin Atıcı birinci oldu. Yarışmaların ardından Kalite Kontrol ile Tesis-2 Dokuma arasındaki final maçına geçildi. Takımlar birbirine üstünlük sağlamaya çalışırken, ortaya da kıran kırana bir mücadele çıktı. Rakibini 10-3 gibi farklı bir skorla geçen Tesis-2 Dokuma, ‘Şampiyonluğu’nu ilan etti.

 

Halı sahada mücadele eden oyuncuları kutlayarak, onlarla ayak üstü sohbet eden Bekir Sütçü, turnuvada şampiyonluğa ulaşan Tesis-2 Dokuma takımına da kupasını verdi. Futbolcular saha içerisinde sevinç gösterilerinde bulunurken, başarılarını da çalınan ‘Gangnam Style’ parçası ve dansı ile kutladı. Dereceye giren sporculara madalyaların yanı sıra altın ödülü de verildi.


“İŞÇİLERE MORAL”

Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütçü, bu yıl ikincisi organize edilen; ‘Geleneksel Futbol Turnuvası’nı önemsediklerini ve her yıl daha geniş katılımlı ve kapsamlı bir şekilde düzenlemeye çalıştıklarını bildirdi.

Sütcü, çalışanlarının eğitiminin yan ısıra motivasyonuna da önem verdiklerini,  müşterilerinin memnuniyetinin çalışanların memnuniyetinden geçtiğinin bilincinde olduklarını vurguladı. Şirket bünyesindeki fabrikalarda yaklaşık 900 kişinin çalıştığını ve işçiler arasında kültürel, sosyal ve sportif etkinlikler aracılığıyla  kaynaşma ve dayanışma sağlamaya çalıştıklarını anlatan Sütçü, “Bu tür etkinliklerle çalışanlarımız arasında dostluk ve dayanışmanın daha da güçlendirilmesini, motivasyonun en üst seviyede tutulmasını amaçlıyoruz'' dedi.

 Sütcü, bu etkinliği bir de Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi genelinde gerçekleştirmeyi düşündüklerini sözlerine ekledi.