Çelemli Beldesinde vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılanan Dölek, kurum amirleriyle birlikte, mahalle kahvesinde vatandaşlar ile bir araya gelerek sohbet etti. Belde sakinlerinin sorunlarını ilgiyle dinleyen Kaymakam Dölek, bu sorunları not alarak, imkanlar dahilinde tüm sıkıntıların sırayla çözüleceğini belirtti.

 Kaymakam Dölek, daha sonra Çelemli ilköğretim okulunu ziyaret ederek yeni yapılan okul binasının inşaatını denetledi. Eğitim ve öğretimin önemini vurgulayan Dölek, geleceğimiz olan küçüklerimizin gereği gibi eğitilememesinin, suç oranını arttıracağını, güven ortamını zedeleyeceğini ve huzurumuzu yok edeceğini ifade etti. Çocuklarımızı mutlaka okula gönderip onların ve dolayısıyla ülkenin geleceğini en iyi şeklinde hazırlamamız gerektiğini vurguladı.

 Daha sonra Çelemli Belediye Başkanlığına giden Kaymakam Dölek, burada Başkan Hüseyin Özaydın’ı ziyaret etti. Bir süre görüştükten sonra, Çatalpınar Köyü’ne gitmek üzere, Çelemli’den ayrıldı.




adana haber, adana, yüreğir, karataş, adana belediyesi, çukurova, mersin, adana sohbet, adana haberler, adana tarihçesi, adana fotoğraf galerisi, adana yemekleri, adana turistik yerler, adana haber, adana sanayi, adana kobi rehberi, adana ekonomisi, adana da etkinlikler, adana rehberi, cukurova tv, aytaç durak, emctr, belediye, kobi, gökhan durak,ömer çelik, dava,mahkeme,adliye,seyhan,ceyhan,haber özel,gazeteci,basın, karaisalı haber,azim öztürk,akp,chp,mhp,seyhan,çatalan,adana demirspor,adanaspor,botaş,aski,ucuz ekmek,en ucuz su,medya,haberekstra, haberekstra.net, adana basın,çukurova gündem,çukurova güncel,adana emlak, otomobil adana,adana futbol,