Adana Barosu’nda staj dönemlerini başarıyla tamamlayan Emre Çekerbiçer, Özge Taşçılar, Neriman Nihan Çetinkıran, Cansu Gökçeli ve Melike Şakar, Başkanlık odasında sosyal mesafenin korunarak yapıldığı törenle, Avukat ruhsatnamelerini Baro Başkanı Av. Veli Küçük’ün elinden aldılar. Av. Veli Küçük, burada yaptığı konuşmasında meslek yemini edip cübbe giyerek, avukatlık mesleğine ilk adımı atan genç meslektaşlarının başarılı birer avukat olacağına inandığını belirterek, şöyle devam etti;

“Dünyayı ve ülkemizi etkisine alan pandemi ile mücadele ettiğimiz bu zor günlerde ruhsatını alan genç meslektaşlarımı tebrik ediyorum. Biliyorum ki her birisi meslek hayatı boyunca temel hak ve özgürlüklere, insan haklarına, adaletin sağlanmasına önemli katkılar sunacak, meslek ilke ve
kurullarına uyacaklardır.

Dünyada ne olursa olsun, biz avukatlar her zaman adaletin peşinde ve mazlumun, mağdurdan yana olacağız. Genç meslektaşlarımın bugünlere gelmesinde her türlü maddi ve manevi desteğini esirgemeyen anne ve babaları kutluyorum. Onların iyi birer avukat olması için bilgi ve deneyimleriyle aktaran, avukat sayımızın her geçen gün arttığı, staj yapacak büro bulmakta zorlanıldığı bu süreçte değerli meslektaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Aramıza yeni katılan meslektaşlarımıza hoş geldiniz diyerek meslek hayatında başarılar diliyorum”

Genç avukatlara cübbelerini Dr. Av. Ali Volkan Özgüven, Av. Semih Gökayaz, Av. Remzi Ümit Atay, Av. Andriana Çağla Türk, Av. Ömer Daşbaş, ve Av. Mine Cavlak giydirdi. Yeni avukatlarla Adana Barosunda kayıtlı Avukat sayısı 3 bin 195'e yükseldi. 

Törende Başkan Yardımcısı Av. Sabahattin Gümüş, Genel Sekreter Av. Semih Gökayaz ve Denetleme Kurulu Başkanı Av. Erhan Sönmez de hazır bulundular.