ADANA Barosu’nun 25 ve 26. Dönem Başkanlığını ifa eden Av. Aziz ERBEK’in fotoğrafı törenle asıldı.

Baro Başkanı Av. Mengücek Gazi ÇITIRIK,  törende yaptığı konuşmada, avukatlık mesleğine ve baroya yaptığı katkılarından dolayı Av. Aziz Erbek’e, teşekkür etti. Av. ÇITIRIK, “Baromuzun çıtasını her daim yükselterek Türkiye genelindeki barolar arasında saygın ve önemli bir yer edinmesini sağlayan Başkanımız, değerli büyüğümüz, ağabeyimiz Sayın Aziz ERBEK’ten bu onurlu görevi devraldığım için de ayrıca mutlu ve gururluyum. Kendisine bundan sonraki yaşantısında da başarılar diliyorum” dedi.

Daha sonra söz alan Av. Aziz ERBEK “Adana Barosu’nda başkanlık yapmayı hukuk fakültesini bitirdikten sonra hedeflemiştim. Bu hedefime ulaşmam benim için anlatılmaz bir onurdu. İki dönemdir Başkanlığını yaptığım Adana Barosu’nda yaptığımız tüm faaliyet ve icraatlarda beni yalnız bırakmayan yönetim kurulundaki arkadaşlarıma, kurul üyelerime ve meslek arkadaşlarıma ve bu dönem içinde sırtladığımız hizmet yükünü birlikte taşıdığımız Baro Personeline göstermiş oldukları özverili çalışmalardan dolayı  teşekkür ediyorum.  Saygıyla ve Sevgiyle Kalın diyorum” şeklinde konuştu.

Baro Başkanı Av. Mengücek Gazi ÇITIRIK, daha önceden baroda başkanlık yapan avukatların fotoğraflarının olduğu panoya  Av. Aziz ERBEK’in fotoğrafını birlikte astılar.

Törene, Adana Barosu Yönetim Kurulu üyeleri, Av. Aziz ERBEK’in başkanlık yaptığı dönemki yönetim kurulu üyeleri ve avukatlar katıldı.