Vali Elban, Seyhan ilçesine bağlı Tellidere Mahallesi’ni ziyaret ederek Mücahitler Caddesi üzerinde denetimlerde bulundu. Seyhan Kaymakam Vekili Mustafa Yavuz, İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay ile kamu kurum ve kuruluş temsilcilerinin katıldığı denetimlerde iş yerlerini ziyaret eden ve esnafı denetleyen Vali Elban, kurallara uyan ve titiz davranan esnafa teşekkür etti.

Yapılan denetimler sırasında vatandaşlara virüs salgınından korunmaları için maske takmaları, hijyen kurallarına uymaları ve sosyal mesafe kurallarına dikkat etmeleri yönünde uyarılarda bulunan Vali Elban; il genelinde emniyet, jandarma ve zabıtanın günün her saatinde maske, sosyal mesafe ve hijyen denetimleri yaptığını kaydetti.

Vali Elban, “Denetimlerimiz özellikle son dönemde çok yoğunlaştı. Bütün arkadaşlarımız alanda. 24 saat denetimlere devam ediyorlar. Bizde belli periyotlarla denetimlere eşlik ediyoruz. Esnaf ve vatandaşlarımızla görüşüyoruz. Kurallara uymayanlarla ilgili belli müeyyideler uygulanmaya başlandı. Memnuniyet verici bir taraf var ki vatandaşlarımız kurallara uyma konusunda ciddi gayret içerisindeler. Şu an için ciddi bir sorunla karşı karşıya değiliz.” dedi.