Çukurova Kalkınma Ajansında düzenlen toplantıya Vali Süleyman Elban, Tanıtma Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Onur Gözet ve ilgili yetkililer katıldı.
Toplantıda kısa bir değerlendirmede bulunan Vali Elban, "Adana; tarihi birikimiyle, doğal güzellikleriyle, elverişli iklimiyle önemli bir turizm potansiyeline sahip, ülkemizin nadide şehirlerinden biri.” dedi.
Kentimizin kendine has tüm güzelliklerini tanıtmak ve geleceğe aktarmanın bu kadim kente olan bir sorumluluğumuz olduğunu ifade eden Vali Elban, "Bizler bu sorumluluğumuzun bilinciyle ilimizin turizm potansiyelini daha ileri noktalara taşımak için tüm paydaşlarımızla el birliği ile çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz. Çünkü Adana, kültürel mirasıyla, tarihi değerleriyle, doğal güzellikleriyle yaşayan bir çınar olarak çok daha iyi yerlerde olmayı hak ediyor."  dedi.


Görüş alışverişiyle devam eden toplantıda ilimizin kısa vadeli tanıtım planları değerlendirilerek önemli tanıtım unsurları belirlendi. Kurul üyelerine görev atamalarının da yapıldığı toplantı, çalışma planları oluşturulmasının ardından sona erdi.