Adana Adıyamanlılar Derneği, 26 Nisan 2013 Cuma Günü Geleneksel Adana Adıyamanlılar gecesi düzenliyor.

Geleneksel hale gelen Adana Adıyamanlılar Derneği Gecesi, Sular Vip Salonunda yapılacak.

Adana’da yaşayan Adıyamanlılar ile Adıyaman’dan ve diğer illerden gelecek olan Adıyamanlıların buluşacağı dayanışma gecesi Cuma günü saat 19.00′da başlarken, geceye “Burası Adıyaman” Türküsünü okuyan sanatçı Oğuz Aksaç ve Adıyaman Belediyesi Konservatuarı HARFANE Ekibi katılacak.

Düzenlenecek gecenin organizasyon işlerini sürdüren Dernek Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Karakuş ve dernek yöneticileri hararetle çalışmalarına devam ediyorlar.

Adana Adıyamanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Karakuş, düzenleyecekleri geceye Adıyamanlı hemşehrilerinin tümünü davet ederek, “Düzenlediğimiz ve geleneksel hale gelen gece vesilesiyle Adana’da yaşayan Adıyamanlılar ile Adıyaman’dan ve diğer şehirlerde yaşayan Adıyamanlıları bir araya getirip buluşturmuş oluyoruz. Hayatın içinde kapılıp gittiğimiz yoğun iş temposu yüzünden birbirlerini aylarca hatta yıllarca göremeyen bazı hemşerilerimiz bu gecede buluşuyor ve hasret gideriyorlar. Gecemize tüm hemşerilerimizi davet ediyor ve her yıl olduğu gibi bu yıl da bizi yalnız bırakmayacak olan hemşerilerimize ise şimdiden teşekkür ediyorum” dedi.