ADSOD Başkanı Ayhan Şirin ve yönetim kurulu üyeleri Ömer Püsküller, Mehmet Özer, Aydın Çetin Köklü, Abdullah Bağlar ve Meziyed Mönür, Çukurova Kaymakamı Dr. Mehmet Ali Özkan’ı ziyaret ettiler. Şirin ve yönetim kurulu üyeleri Kaymakam Özkan’a sıkıntılarını anlatarak, çözüm bulunmasını istediler.

Adana’da son zamanlarda artan sokak düğünleri ile kayıt dışı çalışan kafe ve restaurantlar tarafından kır düğünü organizasyonlarının yapıldığını belirten Şirin, ‘’Bunda haksızlık ve sahtecilik söz konusu olmakla birlikte haksız kazançta sağlanmaktadır. Bu tür organizasyonlar sektörde kayıt altında çalışan üyelerimizi zor durumda bırakmaktadır’’ dedi.

Ayhan Şirin, salon işletmecileri olarak düğünlerde atılan sahte dolarlar konusunda da rahatsız olduklarını ifade ederek, ‘’50 ve 100 liraya alınan sahte dolarlar düğünlerde atılıyor. Vatandaşlarımızdan bu duruma dikkat etmelerini istiyoruz’’ diye konuştu.

Aldıkları tüm önlemlere karşın düğün salonlarında sigara içilmesinin önüne geçemediklerini ve bu durum karşısında yüklü para cezalarına tabii tutulduklarını anlatan Şirin, ilgili makamlardan bu konuya çözüm bulmaların ı istedi.