AGİAD Başkanı Sefa Noyaner, Genel Sekreter Bülent Kunt, Yönetim Kurulu Üyesi Ozan Gülaçtı’nın ev sahipliğindeki iftar yemeği Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezi’nin bahçesinde gerçekleştirildi. Yemeğe Yüreğir Belediye Başkan Vekili Ertuğrul Bozkurt,  AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni, Yüreğir Belediye Başkan Yardımcıları Zülfi Çelik, Burhan Ülger ve Halil Şimşek ile Yüreğirli yüzlerce vatandaş katıldı.

Fasıl heyetinin çaldığı tasavvuf müziği eşliğinde yenilen yemekten sonra iftara katılan ziyaretçileri eğlendirmek amaçlı gösteriler yapıldı.

AGİAD Başkanı Sefa Noyaner, Ramazan Ayı’nın “hayır yapmanın” telkin edildiği bir ay olduğuna işaret ederek, “Biz de AGİAD olarak halkımızın bir günlük iftar yemeklerini üstlenerek bu ayın hayır ve bereketine bir nebze katkıda bulunmak istedik. Yüreğir Belediyemizin son iftarını da biz üstlenerek Ramazan’ı böyle bir hayırla uğurlamış olduk. Yemeğimize katılan tüm belediye yetkililerimize, siyasi parti temsilcilerimize ve Yüreğirli vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu vesileyle Yüreğirlilerin ve tüm halkımızın Ramazan Bayramını kutluyorum.” dedi.