Adana ESOB Yönetim Kurulu üyesi ve Adana Semt Pazarcıları Odası Başkanı Ahmet Akçay kendi kullandığı özel aracı ile İzmir’e giderken Uşak Banaz Karayolu Göğem Kavşağı yakınlarında kaza yaptı. Kazada aracı kullanan Ahmet Akçay yaralanırken, araçta bulunan ablası Zekiye Akçay hayatını kaybetti.

Geçtiğimiz hafta sonu Kabasakal Mezarlığı’nda düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlanan Zekiye Akçay için ailesi tarafından Mevlid-i Şerif okutuldu.

Merhume Zekiye Akçay’ın Beyazevler Mahallesi 80028 sokak Bayramlar Apartmanındaki evinin önünde okutulan mevlide, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) ve Minibüsçüler Odası Başkanı Nihat Sözütek, yönetim, denetim kurulu üyeleri, birliğe bağlı oda başkanları, iş, siyaset, spor camiasının önde gelen isimleri ile Akçay Ailesinin yakınları, sevenleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kuran'ı Kerim'in okunmasının ardından yapılan dualar merhume Zekiye Akçay’ın ruhuna hediye edildi.

Zekiye Akçay’ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşayan Akçay ailesinin acısını paylaşan Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek, geride kalanlara başsağlığı ve sabır, hastanede tedavisi devam eden Başkan Ahmet Akçay’a da acil şifalar diledi.