Özel Akdeniz Okulları Yönetim Kurulu Başkanvekili ve Genel Müdürü Aycan Aktürk, Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar ile bir araya geldi.

Aycan Aktürk, beraberindeki Özel Akdeniz Okulları Eğitim Koordinatörü Esat Ergün ile birlikte Mustafa Kibar’ı makamında ziyaret ederek, görüş alış-verişinde bulundu. Burada konuşan Aktürk, ÇÜ’nün sadece Adana açısından değil, Türkiye’nin de önemli üniversitelerinden biri olduğunu vurguladı.

Bir süre önce rektörlük görevine atanan Kibar’ın da yeni dönemde önemli çalışmalara imza atacağına inandığını dile getiren Aktürk, Kibar’a başarı dileğinde bulunarak, üniversitenin ortaya konulacak çalışmalarda da gereken desteği vermeye hazır olduklarını da sözlerine ekledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ÇÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar da, Özel Akdeniz Okulları’nın kentin önemli eğitim kurumlarından biri olduğunun altını çizdi. Kibar, gösterdikleri nezaket ve ortaya koydukları işbirliği nedeniyle de Aycan Aktürk ve Esat Ergün’e de teşekkür etti.