Pazar günü olmasına rağmen mesai yapan Başkan Vekili Aldırmaz, ilk olarak D-400 karayolu üzerindeki Atilla Altıkat Köprüsü’nün yıkım çalışmalarını inceledi ve Adana’nın çehresini değiştirmeye kararlı olduklarını söyledi. Atilla Altıkat Köprüsü’ün uzun süre trafiğe hizmet ettiğini, ancak bugün ekonomik ömrünü tamamladığını belirten Aldırmaz, “Buradaki uygulamalar tamamlandığında Küçük Saat bölgesinden bakıldığında İstasyon Meydanı görülmüş olacak. Ziyapaşa Bulvarı eski prestijli günlerine kavuşacak. Trafik rahatlayacak. Ayrıca, yıkılan köprüye adını verdiğimiz şehidimizin ismini de yine burada yaşatacağız” dedi.
   Daha sonra Merkez Park Galleria çevresindeki çalışmaları denetleyen Başkan Vekili Aldırmaz, Büyükşehir Belediyesi Yol Müdürlüğü ekiplerince yapılan bulvar, göbek ve yürüyüş yolu çalışmalarını denetledi.
   Ulus Parkı’ndan başlayan çalışmaların Seyhan Nehri kıyısını takiben Eski Baraj’a kadar uzanacağını kaydeden Başkan Vekili Aldırmaz, “Bulvar, yürüyüş parkuru ve bisiklet yolu çalışmaları hummalı şekilde sürüyor. Merkez Park’ta başlayan bulvarın bir kolu Mimar Sinan Amfi Tiyatrosu önünden, diğer kolu ise Eski Baraj’dan çıkacak. Daha önce atıl durumda olan bu bölgeler, halkımızın hizmetine açılmış olacak” şeklinde konuştu.
   Bulvar, yürüyüş parkuru ve bisiklet yolu hizmetinin yanısıra, çocukların aileleriyle birlikte zaman geçirebileceği oyun alanlarının da yapılacağını vurgulayan Başkan Vekili Aldırmaz, “Uygulamalarımız tamamlandığında Adanalılar, daha önce kullanmadıkları alanların güzelliklerini yaşayacak” dedi.
   Denetlemeler sırasında Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ın yanına yaklaşan çocuklar, yeni hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler.