13 Şubat 2018 günü yapılan Adana Büyükşehir Belediyesi olağan meclis oturumunda, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün bir aylık maaşını ve meclis üyelerinin tamamının birer aylık huzur haklarını Mehmetçik Vakfı’na bağışlayarak başlattıkları kampanyaya, Adana Büyükşehir Belediyesi Altın Koza Kültür Sanat A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün başlattığı kampanyaya katılarak, şehit ailelerine yardımda bulunan Mehmetçik Vakfı’na birer aylık huzur haklarını bağışlama kararı aldıklarını belirten Altın Koza Kültür Sanat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Halil Avşar, Türk Ordusu’nun Afrin’de sürdürdüğü operasyona destek vermek, şehit ailelerinin yaşadığı acılara bir nebze olsun derman olmak, en çok da Türk Milleti’nin zor anlardaki dayanışma ruhunu dosta düşmana göstermek için kampanyaya katıldıklarını söyledi.

Halil Avşar, “Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü Bey, çok anlamlı bir bağış kampanyası başlatarak, Türk Ordusu’nun ve şehit ailelerinin sonsuza kadar yanında olduğu mesajını vermiştir. Bağışlanan rakamlar sembolik olsa da, verilen mesaj güçlü ve anlamlıdır. Adana Büyükşehir Belediyesi Altın Koza Kültür ve Sanat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri olarak biz de, Hüseyin Sözlü Başkanımızın bu çağrısına yürekten katılıyor, çam sakızı çoban armağanı bağışımızı gerçekleştiriyoruz” dedi.