Çukurova Kulübü’nde gerçekleşen ve özellikle yerel firmaların stant açtığı etkinliğe Adana Vali Yardımcısı Huriye Küpeli Kan, Adana İl Ticaret Müdürü Adnan Ekiz, Kadın Kooperatifleri Birlik Başkanı Zeynep Kırılmış ve Adana Olgunlaşma Enstitüsü Müdürü Seher Coşkun gibi önemli isimler de katılarak, destek verdi. 22 yıldır güler yüzlü tavrıyla başarılı işlere imza atan TAD Adana Şube Başkanı Semiramis Kulak, pandemi nedeniyle yaşanan olumsuz koşullara rağmen, öğrenci burslarına ara verilmeksizin devam edildiğini ancak daha fazla çocuğa ulaşmak istedikleri için bu karnavalı düzenlediklerini söyledi.

ÇOCUKLAR BİZİM GELECEĞİMİZ

Derneğin, Atatürk ilkeleri ve Cumhuriyet değerlerine bağlı bir şekilde faaliyet gösterdiğini vurgulayan Başkan Kulak, “İnandığı değerlerden vazgeçmeden yola devam eden bu derneğin bir parçası olmaktan onur duyuyorum. Bu derneğin çatısı altında, çocuklarımıza dokunabilmek büyük mutluluk. Onlar bizim geleceğimiz. Geleceğe,yani çocuklara sahip çıkan tüm dostlarıma yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

Yeni nesile duyduğu güveni dile getiren Başkan Kulak, “Ekonomik zorluklar nedeniyle, eğitimine devam edemeyen nice çocuğumuz, yardım eli bekliyor. Umuyorum ki Türk Anneler Derneği ve bu dernek gibi iyi niyetle yol yürüyen kuruluşlarımız sayesinde geleceğimiz daha da aydınlanacak” diye konuştu.

Başkan Semiramis Kulak, gelecek nesillere sahip çıkma adına karnavala katılan dernek yönetimi, üyeler, misafirler ve katkı sunan tüm firmalara içtenlikle teşekkür etti.