Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, iki ayrı ilçede iki hizmet binası yapan bir belediye başkanın Türkiye de örnek olduğunu söyledi. Başkan Arıkan,

Sarıçam Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu üyelerini makamında kabul etti. Dernek Başkanı Fehmi Kekilli, derneğin ikinci başkanı Mehmet Gül ile Çukurova Belediyesi meclis üyesi Mehmet Üstün’ün de hazır bulunduğu ziyaret samimi ortamda geçti. Misafirlerine yakın ilgi gösteren Arıkan, belediyenin yaptığı hizmetleri anlatırken, ilçede  alt yapı çalışmaları yapan kurumların yolları adeta köstebek yuvasına çevirdiğini bundan da vatandaşlar gibi kendisin de huzursuz olduğunu söyledi.  

Başkan Arıkan, Seyhan Belediye binasından sonra Çukurova hizmet binasını da en kısa sürede tamamlayarak halkın hizmetine açacaklarını söyledi. Bir belediye başkanını iki ayrı ilçede belediye hizmet binası yapmasının Türkiye’de bir ilkz olduğunu söyleyen Arıkan “Yeni hizmet binamız gurur  ve onur kaynağımız olacak” dedi.  Arıkan,  “İlçemize hem modern hem de güzel bir eser kazandıracağız. Belediye hizmet  ve kültür binamızı  kısa bir sürede tamamlanarak Çukurovalılara layık bir yapı haline gelecek"  diye konuştu.

Sarıçam Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Fehmi Kekilli’ de dernek olarak belediyeden hiçbir talepleri olmadığını yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini söyledi.

Derneğin ikinci Başkanı Mehmet Gül’de Sarıçam ilçesinde işyeri bulunan bir çok vatandaşın Çukurova da ikamet ettiğini söyledi. Ziyaret sonunda dernek yöneticileri başkan Yıldıray Arıkan’la hatıra fotoğraf