Beraberinde yönetim kurulu üyeleri olduğu halde Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zinhi Aldırmaz’ı makamında ziyaret eden ASKF Başkanı Ali Gülleri, “Göreve geldiğiniz günden beri amatör spor kulüplerinin yanında oldunuz. Sizin de spordan gelmeniz bizim için çok önemli. Çünkü amatörlerin sıkıntılarını çok iyi biliyorsunuz. Bugüne kadar verdiğiniz katkı ve desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.
   Amatör spor kulüplerine deplasmanlara gidebilmeleri için verilen otobüs desteğinin çok önemli olduğunu vurgulayan Gülleri, “Amatörler sizin desteğinizle spor yapabiliyor. Yaptırdığınız spor sahaları, spor salonları ve yüzme havuzları sayesinde Adana, spor tesislerinde patlama yaptı. Başka illerdeki arkadaşlarımız tesislerimize gıpta ile bakıyorlar ve ‘bu tesisleri nasıl yapıyorsunuz?” diyorlar. Bizde sizin yaptığınızı anlatıyoruz. Sizin amatör spora bakış açınız sayesinde Adana’daki sporcu sayısı katlanarak arttı. Bu nedenle amatörlerin hamisi ve babasısınız” dedi.
   Ziyaret nedeniyle Ali Gülleri ve yönetimine teşekkür eden Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, “Sizler de işinizi gücünüzü bırakarak amatör sporlara zaman ayırıyorsunuz. Bu çok önemli. Bu nedenle ben de size teşekkür ediyorum” dedi.
   Adana’da 200 binin üzerinde gencin spor yaptığını vurgulayan Zihni Aldırmaz, “Benim hayalim; profesyonel kulüplerimizde Adanalı sporcularımızın yer almasıdır. Adanalı hocaların görev yapmasıdır. Amatörler için ciddi kaynaklar harcanıyor. Dışardan sporcu almak yerine, Adanalı gençlerimizin buralarda görev alması gerekir. Bu nedenle Adanalı sporculara sahip çıkmak lazım” şeklinde konuştu.
   Son olimpiyatlarda derece alan sporcuların Adana’da kamp yaptığını hatırlatan Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, “Bundan gurur duyuyoruz” dedi. Aldırmaz, “Biz bir aileyiz. Büyükşehir Belediyesi olarak amatör sporlara desteğimiz katlanarak artacaktır” şeklinde konuştu.
   Ali Gülleri, ziyaret sonunda Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’a ASKF rozeti taktı.