Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürü Rahmi Pekar, bayram tatilinin ardından mesainin ilk günü ASKİ Şantiye ve Genel Müdürlük binasında personelleriyle bir araya gelerek bayramlaştı.
Ancak bazi nüteahit firmalarda çalışan işçiler bayramda evine para götüremedi.bu nedenle İşçiler bayramdan 3 gün sonra yapılan bayramlaşmaya mutsuz ve buruk katıldı.
Genel Müdür Pekar, Genel Müdür Yardımcıları ve Daire Başkanları sabah saatlerinde öncelikle şantiyeye giderek, Adanalılara sağlıklı ve kesintisiz içme suyu ile kanalizasyon hizmeti verebilmek için özveriyle çalışan personellerinin bayramını kutladı. Bolluk ve bereketin simgesi olan Ramazan Ayı’nı geride bırakmış olmanın sevincini yaşadıklarını ifade eden Rahmi Pekar, ‘’Sizlerin sayesinde bu mübarek günleri vatandaşlarımızı mağdur etmeden, susuz bırakmadan geçirdik. Hep birlikte daha da güzel işlere imza atacağız.’’ dedi.

Şantiyenin ardından ASKİ Genel Müdürlüğü binasına giden Rahmi Pekar ve bürokratları, burada görev yapan tüm personellerle de tek tek bayramlaştı.