Geçen sene de Adana’da bir proje gerçekleştiren Robert Koleji öğrencileri, tüm masraflarına sponsor olan Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi’ne gelerek Genel Müdürü Rahmi Pekar’ı makamında ziyaret ettiler. Genel Müdür Pekar tüm öğrencilere hediye dağıttı.
Böylesine duyarlı bir projenin parçası olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Rahmi Pekar, ‘’ Öğrencilerimiz büyük bir sosyal sorumluluk bilincinde ve ben bunu gördükçe daha da mutlu oluyorum. Kendi tatillerinden feragat ederek Adana’ya geldiler ve çok önemli bir çalışma gerçekleştirdiler. Çadırda yaşayan ailelerimize ve onların çocuklarına ışık tuttular. Hepsiyle gurur duyuyorum. İnşallah önümüzdeki senelerde yine ortak projeler yaparız.’’ dedi.
Grup lideri öğrenciler ise Genel Müdür Rahmi Pekar’a toplumsal hizmet projelerine verilen destekten dolayı teşekkür ederek çiçek takdim ettiler. 
Karataş’ta Çadırkent’te yaşayan mevsimlik işçilerin çocuklarına yönelik olarak yürütülen proje kapsamında müzik, dans, resim, sinema ve spor alanlarında eğitim verilerek çocukların yetenekleri ortaya çıkarıldı.
Robert Koleji'nde her öğrencinin lise hayatı boyunca 50 saat topluma hizmet projesinde çalışması gerekiyor. Bu projeler de insanlara çeşitli açılardan yardımcı olmak amacıyla öğrenciler tarafından düzenleniyor.