İlkemiz; ilk kurulduğumuz günden beri, bu yolda bizimle beraber yürüyen, emeğini bizden hiçbir zaman esirgemeyen istihdam ettiğimiz tüm çalışma arkadaşlarımızı önemsemektir. Bu doğrultuda; Adana’nın sarıçam ilçesi, Hacı Sabancı OSB’de Atlas Denim Fabrikası’nda düzenlenen sünnet organizasyonu ile 52 erkek evladımıza sünnet organizasyonu gerçekleştirmiştir. Atlas Denim Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Beytullah Yıldız ve başkan yardımcısı Erdoğan Türkmen aileleri ile birlikte etkinliğe katılarak, çocuklarının ilk mürüvvetini yaşayan ailelerin heyecan ve sevincine ortak oldu. Palyaço, yüz boyama etkinliği, ödüllü yarışmalar, çekilişler, çeşitli gösteriler ile eğlenen çocuklar daha sonra aileleri ve Atlas denim çalışanları ile birlikte eğlenceli şarkılarla, orkestra, dj müzik ve davul zurna eşliğinde halay çekip oyunlar oynayıp stres attılar. Sünnet Töreni boyunca yiyecek ve içecek ikramı yapılırken, çocuklarla birlikte aileler ve bütün çalışanlar gün boyu doyasıya eğlendiler.


Sanayide ilk yatırımını Adana’da yaptığını, bundan sonra da doğduğu topraklara borcunu ödemek için aynı yolu izleyeceğini söyleyen yıldız; Türkiye’nin son beş yılda yapılan ‘’en büyük tekstil yatırımıyız” dedi. “tesisimiz Ar-Ge ve Ür-Ge çalışmalarında titizlikle çalışan, kalite ve inovasyon odaklı bir yatırımdır. Biz organik boya, organik kumaş kullanan, doğa dostu, çevreye duyarlı, geri dönüşüme önem veren bir kuruluşuz dedi. 
Atlas Denim olarak 1.000 kişiyi istihdam ederek büyük bir aile olup, üç vardiya halinde üretim yaptıklarını dile getiren Yıldız “Bizde makine kapatmak diye bir kavram yok’’ dedi. Enerji maliyetlerinin yüksekliğinden dolayı, yenilenebilir enerjiye yöneldiklerini açıklayarak Çatımızın tamamına, güneş enerjisi yatırımı yaptık dedi.


Sloganımız’’ Adana’yı, Denim ‘in başkenti yapmak’’ dedi.
Şu an ki Yönetim Piramit’inin en tepesine, en alt kattan başlayarak çıktığını ifade eden, bu nedenle sosyal sorumluluğu önemsediğini belirten Yıldız, şöyle devam etti: “Sonuçta çalışan kardeşlerimizin isteklerini kendi tecrübelerimden dolayı biliyorum. Neye ihtiyaçları olduğu konusunda fikrim var. Birinci yıl fabrika sistemini oturtmaya çalıştığımızdan, bu konuyla gönlümden geçirdiğim kadar ilgilenemedik, ama ikinci yıl çalışanlarımızın çocukları için sünnet şöleni yaptık. Şu anda 52 çocuğumuz, anlaşma yaptığımız hastanede sünnet oldu. Giyim, kuşam, her türlü ihtiyaçlarını karşılayıp, fabrikamızın bahçesini de organizasyon firmasıyla birlikte süsledik., sünnet olan çocukları ve ailelerini tek tek bizzat tebrik edip, çocuklara harçlık ve hediye takdiminde bulunan yıldız, herkesle hatıra fotoğrafı da çekildi. Bu işi reklam olsun diye değil, gönüllerinden gelerek yaptığının altını çizen yıldız, Atatürk ilkeleri ışığında gençlere her zaman destek olacağını ve her zaman işçinin yanında olacağını belirtti. Asıl kahramanların mavi yaka olduğunu vurguladı ve onlarla gurur duyduğunu ifade etti.
 Ayrıca yeni eğitim öğretim dönemi itibariyle çalışanlarının ilk ve ortaokul dönemindeki çocuklarına spor ayakkabı ve çanta yardımı yapılacağını aktaran yıldız,
çalışanlarımızın üniversite öğrencisi olan çocuklarının tamamına burs vermeye başladık. Bu yıl ortalama 60 öğrencimiz çıktı. Çalışanlarımızın yaşları ilerledikçe, öğrenci sayımızın çoğalacağını umut ediyoruz. Dedi.