Adana Barosu Başkanı Av. Aziz Erbek,  konuklarını kapıda karşılarken baloya Vali İlhan Atış ve eşi Birsen Atış, Camhuriyet Başsavcısı Sabri Beytorun, Adalet Komisyonu Başkanı M. Sabri Kumsal, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Ali Yaşar Yurdabak,  ABD Adana Konsolusu Daria Darnell ile Avukatlar katıldı. Baro personeli ise gelen konuklara gül takdim etti. Kokteylin ardından balonın yapılacağı salona geçildi.

Adana Baro Başkanı Av. Aziz Erbek, burada yaptığı açılış konuşmasında avukatların ve avukat adaylarının gününü kutladıktan sonra sözü yargının sorunlarına getirdi ve şöyle dedi:  “Toplumsal barışın ve yargı bağımsızlığının sağlanması için biz avukatlara büyük ihtiyaç var. Bu anlamda hukuk mücadelemiz devam edecek”

 

Gecede özellikle kadın avukatlar adeta şıklık yarışına girdi. Birbirinden güzel kıyafetleriyle baloda boy gösteren genç avukatlar ve avukat adayları gecede dikkatleri üzerlerine çekti. Baloda  tango müziği eşliğinde dans gösterisi sunuldu. Açılış dansının akabinde sahne alan sanatçı şarkılarıyla avukatlara hoşça vakit geçirtti. Gecenin sonunda ise Adana Barosu Başkanı Aziz Erbek eşi Semiramis Erbek ile birlikte yaş pasta kesti.