Avukatların yoğun katılımı ile gerçekleşen oy verme işlemi saat 17:00’da sona erdi.  İl Seçim Kurulu tarafından yapılan oy sayma işlemi sonucu 1006 oy Av. Semih Gökayaz,  831 oy Av. Osman Olcay , 317 oy Av. Ümit Büyükdağ şeklinde oldu.

Kesin olmayan sonuçlara göre Av. Semih Gökayaz Adana Baro Başkanlığına seçildi.

Bro Başkanı Av. Veli Küçük, seçimin kazananın Adana Barosu olduğunu ifade ederek, “Dün ve bugün demokratik bir ortamda genel kurulumuzu ve seçimlerimizi başarıyla tamamladık. Üç adayı da emelklerinden ötürü tebrik ediyorum. Kazanan demokrasi ve Adana Barosu olmuştur. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

“YAPAMAYACAĞIMIZ, AŞAMAYACAĞIMIZ HİÇBİR ENGEL YOK”

Av. Semih Gökayaz, sonuçların alınmasının ardından yaptığı konuşmasında, seçim çalışmalarında kendisine destek veren vermeyen tüm meslektaşlarına teşekkür etti.

“Bugün öyle bir enerji aldık ki; mesleki birlik, beraberlik ve dayanışma ile yapamayacağımız, aşamayacağımız hiçbir engel yok. Bu seçim sonuçları  bize daha çok mesleki dayanışmayı, daha çok şeffaflığı, daha çok mücadeleci ve cesur bir baroyu işaret etmektedir.

Bunu hep birlikte inşa edeceğiz. Genel kurulumuz ve seçim sonuçları  bize yol gösterici olmuştur. Bölünmedik, teslim olmadık! Olmayacağız. Bugün tatilini yarıda keserek oy veren, bize destek verenlere saygılarımızı sunuyorum. Bugünden itibaren daha güçlü bir Adana Barosu’nu inşa edeceğiz. Tüm meslektaşlarıma sev ve saygılarımı sunuyorum.” şeklinde konuştu.

Baro aşkan adayı Av. Osman Olcay ve  Av. Ümit Büyükdağ da seçimi kazanan Av. Semih Gökayaz’ı kutlayarak, görevlerinde başarılar dilediler.

Kesin olmayan sonuçlara göre ;

BAŞKAN

Av. Semih GÖKAYAZ 

YÖNETİM KURULU

 Av Miyesser ERSALAN ONENLİ

Av.İlker MENGÜ

 Av. Nevzal ELÇİ

Av. Ozcan DELİHASAN

Av. Gül YALÇIN ASLAN

Av. Ayse Duygu ÖZGÜVEN

Av.İlker GÜZEL

 Av. V. Mert KUŞDEMİR

Av. Erkan ÇETİN

Av. Neval YURTDAS

DİSİPLİN KURULU

Av. Belgin ALPTEKİN TEL

Av. Filiz KAÇAN YATMAZ

Av. Gürler GAYDAN

Av. Utku KURT

A Özgü GÜLTEKİN KOÇAK

DENETLEME KURULU

Av. Emine YILMAZ AKBOZ

Av. Serkan KESEN

Av. Boray DİLİK

TBB DELEGELERİ

Av. Veli KÜÇÜK

Av. Sinem TANRISINATAPAN

Av. Kezbannur AKSU